Блог ► Светри і пуловери: з чим носити

[ ]

Просмотров:889 Автор: ClubStyle 18.04.2024, 16:18


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция
Іноді не так-то просто знайти гарне вбрання на той чи інший випадок. І якщо жінка бачить «своє спасіння» в безвідмовних кофточках, то чоловік - в пуловерах і светрах. Секрет популярності саме цих предметів гардеробу полягає в тому, що підібрати їх дуже просто. А скласти з їх допомогою привабливий і завершений образ - ще простіше!

Для зручності розділимо пуловер на наступні типи:

- Суворі (як правило, однотонні; нейтральні темні кольори; можуть мати відкладний комірець і воріт на трьох гудзиках);

- Міські (яскраві кольори, контрастні горизонтальні смужки, V-подібний або круглий виріз горловини, можливі цікаві нашивки, куліскі і іноді навіть капюшон);

- Спортивні (виконані з натуральної бавовни, мають приємну фактуру, ідеальні для занять спортом і ранкових пробіжок);

- Теплі (призначені виключно для холодної погоди).

А тепер подивимося, з чим можна носити светри та пуловери різних типів!

1. У якості самостійного «верху». Прекрасний варіант на всі випадки життя. Таке рішення не підходить тільки для колючих теплих светрів. А приємні і на дотик, і на вигляд трикотажні пуловери знадобляться вам на роботі (підберіть моделі суворого дизайну), і в повсякденному житті.

2. З сорочками. Цей варіант особливо подобається сучасним чоловікам. Пуловер або светр надівається поверх сорочки - і її акуратно стирчить комірець підкреслює вашу інтелігентність і прихильність до бездоганного стилю. Зверніть увагу на те, що ви можете «пограти» зі стилями: на традиційну сорочку надіньте помітний пуловер, або нехай з-під суворого светри визирає різнокольоровий комірець. Повірте, результат перевершить всі ваші очікування.

3. З джинсами. Простий і неймовірно розповсюджений варіант на кожен день. Припустимо і для офісів з не дуже суворим дрес-кодом. Джинси універсальні, тому з ними прекрасно поєднуються всі типи пуловерів та светрів.

4. З брюками. А цей варіант «низу» більш однозначний: або на вас класична «офісна» модель, або - вільні брюки а ля активний відпочинок. Тому тут все просто: підбирайте светри і пуловери відповідно до стильовою спрямованістю штанів, і ви не помилитеся.

5. З кросівками і кедами. Це взуття сильніше всіх інших предметів гардероба здатна внести в ваш образ свіжі нотки модного спортивного стилю. Так що спортивний пуловер буде найадекватнішим рішенням. Втім, і яскраві міські моделі будуть виглядати непогано. Головне, не забудьте критично оглянути себе перед виходом з дому - якщо весь наряд виглядає гармонійно, то все в порядку.

6. З черевиками і туфлями. Сувора взуття вимагає суворого верху, тому з черевиками і туфлями ми радимо вам носити непомітні традиційні моделі. Пам'ятайте: краса багатьох пуловерів та светрів не в яскравих кольорах, а в їх простому крої і виразних елементах. Наприклад, в відкладним комірцем.

Як бачите, ви з легкістю зможете знайти масу застосувань для таких простих і звичних предметів одягу, як пуловери і светри. Так що сміливіше експериментуйте над своїм повсякденним стилем і досягайте прекрасних результатів!



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги: пуловер
 

Модуль не активизирован (module is not installed)