Блог ► Разбитый экран и износ аккумулятора телефона - причина заменить смартфон на новый

[ ]

Просмотров:631 Автор: kalina0234 16.04.2024, 10:03


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Кожен смартфон має певний термін життя. Ні, він начебто продовжує працювати, пройшло тільки три роки, але за деякими ознаками можна зрозуміти, що йому пора на звалище. І куди ми їдемо? Я поки не знаю, зараз навігатор завантажиться. Може зупинимося поки, почекаємо?

Коли міняти телефон на новий

Коли міняти телефон на новий

Перша причина задуматися це гальмування І не автомобіля, а смартфона. Якщо здається, що він повільно запускає програми, значить він це робить занадто повільно. І від нього пора позбавлятися.

Брак пам'яті на телефоні

Брак пам'яті на телефоні

Ще одна проблема з продуктивністю може бути через брак пам'яті. Відволіклися на чатик, потім повернулися в браузер, а він знову завантажує сторінку, яка вже була відкрита. Непорядок. Сучасний смартфон - це 3, 4 і більше гігабайт оперативної пам'яті. Якщо у вас тільки один або того менше - співчуваю.

В яких випадках міняють телефон

У яких випадках міняють телефон

Ник: А можеш мене на тлі сфотографувати красиво, для інстаграма? -Костя: Так, секундочку. Ник: Покажи, покажи!

чи треба міняти телефон раз на рік

Чи треба міняти телефон раз на рік

Якщо ви вмієте знімати і часто фотографуєте, але результат виходить не зовсім таким, як ви чекаєте, то вихід тільки один. На зовнішній вигляд часто забивають, я сама довго терпіла розбитий екран, але камон - ви ж не ходите в брудному взутті і закрашуєте подряпини на машині? для смартфона? - Макс, ти пауербанк з собою не брав, випадково? - Вибачте, а можна я з вашого смартфона твіттер почитаю?

Як часто міняти телефон

Як часто міняти телефон

А ось і ще одна проблема На жаль, вона не вічна і з кожної зарядкою її ємність поступово зменшується. Якщо смартфону року три, то ємність акумулятора у нього приблизно 50% від початкової. Можна, звичайно, поміняти батарейку, якщо знайдете таку ж, оригінальну і недорогу, і якщо корпус розбирається. Інакше сервіс, додаткові витрати, ось це все.

чи потрібно міняти телефон

Чи потрібно міняти телефон

Купуйте краще новий хороший смартфон, навряд чи у вашого проблема тільки в батарейці. Источник: https://wr-c.com/prichina-zamenit-smartfon-na-novyj/




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)