Инфо » Купить , ХАРЬКОВ
Просмотров:657 » Автор: ClubStyle

Хлебопечка - как выбрать

Опубликовано: 15.12.2011, 17:54
Хлебопечка - как выбрать



Представьте себе: вы утром открываете глаза не от будильника, а от сладкого запата свежеиспеченного хлеба, доносящегося из вашей кухни. Звучит так соблазнительно..... Значит  вы готовы к покупке одной из необходимейших вещей - покупке хлебопечки.
Первые появились в 1980г. и с тех времен они набирают популярность. В наши дни, вы можете поделить людей на тех, у кого уже есть хлебопечка и на тех, у кого ее, увы, нет. Хлебопечка — один из наиболее счастливых и полезных бытовых предметов на вышей кухне кухне, который поможет вам сэкономить средства. Смачний хліб своїми руками: домашня хлібопічка Сучасна хлібопічка - автоматизований побутовий прилад для випічки хліба різної форми і складу. На українському ринку кухонних малогабаритної техніки такі пристрої представлені виробами виробників Gorenje, Panasonic, Kenwood, Redmond та інших. Прилад дозволить заощадити на покупці хлібних продуктів в супермаркеті (з 1 кг борошна виходить до 3 буханок) і дозволити експериментувати з рецептурою випічки - створювати власний хліб, вибираючи добавки до смаку, не шкодуючи улюблених інгредієнтів. Купити якісну хлібопічку - завбачливий вибір тих, хто випікає хлібобулочні продукти в духовці газової або електричної плити. Це гарантія економії сімейного бюджету, а також часу на підготовку тесту - пристрій автоматично змішує інгредієнти і замішує тісто потрібної консистенції. Для приготування хліба досить засипати потрібні інгредієнти в чашу і вибрати відповідну програму: апарат запікає підійшло тісто за допомогою електричного нагрівального елементу. Програмний набір Залежно від марки і моделі хлібопічки оснащені 3-25 режимами, в базовий комплект яких входять такі програми: «основний» - випікання хлібобулочних виробів із пшеничного борошна і житнього хліба (займає від 3 до 4 годин); «Швидкий» - випікання пшеничних хлібних виробів в прискореному режимі (підвищення температури нагрівального елементу стає причиною меншої пишності буханок); «Солодкий» - функція випікання здобної хлібної продукції; «Французький» - для створення булок з характерною хрусткою скоринкою і ніжним пишним м'якушем. У продажу представлені недорогі хлібопічки з програмами для готування дієтичного хліба і булочок без глютену, окремі апарати підходять для приготування джемів, варення та інших десертів. Параметри Зверніть увагу на такі технічні характеристики хлібопічки, від яких залежить ціна і функціональність апарату: максимальна вага хлібобулочних виробів: 900-1500 грам; потужність: 450-1200 Вт; кількість лопаток для автоматичного замішування: 1 або 2; форма буханців: цегла, кругла або багет; тривалість захисту від стрибків напруги в електромережі: 5-10 хвилин (програма запам'ятовується і при відновленні стабільності харчування запускається з місця збою); вага апарату: 4-9,5 кг. Деякі хлібопічки оснащені оглядовими вікнами для візуального контролю за випіканням. Додаткові функції Моделі хлібопічок, запропоновані в каталозі покупцям з Києва та інших міст України, оснащені функцією відстрочки старту - випікання автоматично почнеться в вибране користувачем час. Окремі електроприлади обладнані диспенсером - пристосуванням для додавання потрібних інгредієнтів (родзинок, кураги, горіхів) в хлібні продукти в процесі приготування. Зверніть увагу на можливість програмування: пристрої з такою функцією дозволяють користувачеві редагувати програми за власними смаковими уподобаннями, тому вважаються найбільш універсальними.