Блог ► Вибір взуття для занять спортом

[ ]

Просмотров:660 Автор: ClubStyle 29.03.2024, 14:33


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Яке відношення має вибір взуття для тих чи інших фізичних навантажень, до здоров'я? Саме пряме: неправильно обрана взуття може і перешкодити як слід вправлятися, і зіпсувати здоров'я, привівши до таких не прикольних моментыв, як мозолі, потертості шкіри, водянки, різні дерматологічні захворювання, і навіть вивихи. А ще дуже важливо вміти зберігати спортивне взуття.

- Для заняття видами спорту, які передбачають скачки і стрибки, наприклад, такими як баскетбол, футбол, бадмінтон, і так далі, варто вибирати взуття з високими, і бажано еластичними задниками, а також з амортизаторами на підошвах.

- Якщо ви шукаєте обувь для фитнеса http://mbt-spb.ru, бігу, ходьби або танців, то варто звернути увагу, перш за все, на легкість, зручність і еластичність взуття. Також дуже добре, якщо на взутті є сітчасті вставки, що дозволяють повітрю проникати всередину взуття.

- При купівлі спортивного взуття зверніть увагу на те, щоб вона сиділа на нозі ідеально. «Приблизно добре» тут не підійде. Не сподівайтеся, що взуття «всядеться» або «розійдеться», що ви до неї звикнете, що вона стане м'якшою, ніж є. Коли мова про здоров'я, йти на компроміси не варто.

- Зберігати спортивне взуття найкраще в прохолодному і сухому місці, переважно - не в закритій коробці або взуттєвої тумбі. Взуття має «дихати», тоді вона прослужить набагато довше.

- Спортивне взуття повинна бути весь час чистою, і особливо - всередині! Варто при чищенні користуватися спеціальними антибактеріальними засобами.

- Не можна носити спортивне взуття на босу ногу, вона призначена для носіння з шкарпетками. Також варто утримуватися від того, щоб одягати з таким взуттям гладкі панчохи.

- Міняти спортивне взуття найкраще тоді, коли ви починаєте відчувати себе в ній некомфортно. Такі відчуття можуть виникнути через невідступно запаху, або через те, що нозі в такому взутті раптом стало незатишно. І звичайно, не варто носити взуття, якщо вона «просить каші» чи вже «розвалюється на шматки». Втім, якщо саме ця пара взуття - кохана, можна віддати її в ремонт.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги: обувь для фитнеса
 

Модуль не активизирован (module is not installed)