Блог ► Як правильно підібрати меблі в дитячу кімнату

[ ]

Просмотров:667 Автор: Daizy 23.04.2024, 11:24


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция
Почуття будинку формується у малюка з раннього віку і впливає на становлення почуття захищеності, яке проявляється в якості довіри або недовіри до навколишнього світу і описує таку особистісну характеристику як комунікабельність. Ось чому принципово важливо з перших моментів життя малюка вірно організувати його особисте місце. Кожен батько прагне зробити навколо власного малюка атмосферу теплоти і комфорту, зручності і захищеності. 

У Вас вже росте малюк? Ви очікуєте поповнення в родині? Або ще тільки плануєте завести дитину? З величезною увагою слід поставитися до вибору дитячого ліжка для Вашого малюка, тому що спальне місце обов'язково повинно бути комфортним і безпечним.
При виборі меблів для дитячої кімнати, спочатку, увага звертається на екологічність матеріалів, збереження і надійність конструкції. Також оцініть комфортність і ергономічність. Не останню роль відіграють дизайн і творчий підхід. Вибирати дитячі ліжка слід лише з екологічно чистих матеріалів, що мають гігієнічні сертифікати, які схвалені дерматологами і педіатрами. Найкращий матеріал - натуральна деревина, яка не містить формальдегідів, що здатні, потрапляючи в організм малюка, провокувати появу хвороб. Можливо застосування ДСП класу Е-1 і Е-0. Такі тканини, як вовна, льон і такі наповнювачі, як кокосова стружка і морські водні рослини відмінно пропускають повітря, тим самим перешкоджаючи появі прілостей на ніжній шкірі новонароджених.

Ваш малюк підростає, робить перші кроки, говорить перші слова. Ви й самі не помітили, як він виріс. Виросли разом з ним і його потреби. Бажано батькам малюка поміняти дитячі меблі для власного чада у відповідності з його віком. Малюки дошкільного віку відрізняються високою руховою активністю, що буває доставляє проблеми. Але така вже особливість цього віку і батьки намагаються вірно організувати особистий простір дитини, щоб звести до мінімуму можливість травм і "псування" майна.

Дитячі меблі для малюків-дошкільнят повинні якомога менше мати в своїй конструкції гострих кутів і різних виступів. Ідеально, коли дитячі меблі мають плавну, обтічну форму. Непогано, коли меблі для дитячої не тільки допомагають забезпечити безпеку Вашого малюка, але і вносять своє слово в його розвиток. Приміром, цікаві конструкції, що трансформуються, які поєднують в собі двоярусні ліжка, драбинки, гірки, тумбочки і полиці для іграшок, дозволяють не тільки зробити інтер'єр неповторним, але і будуть давати можливість дитині самій будувати власний світ, стимулюючи його активність і розвиток дитячої особистості. Шафа-купе не тільки органічно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати, вирішивши проблему нестачі місця, але й дозволить дітям проявити свою уяву і фантазію, буде реальним плацдармом для дитячих ігор.





Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)