Блог ► 7 видов пальто, которые будут актуальны этой весной

[ ]

Просмотров:352 Автор: marina 19.04.2024, 13:53


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Якщо є в світі щось більш елегантне і разом з тим практичне, ніж довге пальто - натякніть. Розбираємося, які моделі варто ловити на розпродажах, а заодно придивляємося до нових колекцій.

Пальто женское оптом https://arandafashion.com.ua/ctg/palto/ – экономия денег и времени!

- Однобортні пальто

Найкрасивіші однобортні пальто зустрічаються в спокійній колірній гамі. Цієї моделі не йдуть яскраві деталі, фарби і складний декор. Ну, і воно обов'язково повинно бути зроблено з хороших матеріалів, які забезпечать ідеальну посадку. Лаконічність, простота, універсальність. Все, як ми любимо. Найкраще суворі однобортні пальто виглядають з брюками, джинсами і кросівками, але і з будь-якими Кіттен хілл вийде цілком собі гідний спосіб.

- В клітинку

Тут і велика чорно-біла клітинка в кращих традиціях моди 60-х років, інтелігентна англійська версія, і багато іншого. Зовсім необов'язково вибирати модель, покриту кліткою «з ніг до голови»: картаті лацкани, кишені або комір виглядають часом навіть більш виграшно.

- У чоловічому стилі

Пальто в чоловічому стилі в красивих піщаних, бежевих або коричневих відтінках відмінно уживається і з взуттям на підборах, і з кросівками, і з масивними черевиками на шнурівці. Виграшніше за все така модель виглядає без додаткового супроводу на кшталт капелюхів, шапок і шарфів, але поки на вулиці холодно, без цих доповнень, на жаль, не обійтися. Радимо підбирати найпростіші аксесуари, щоб не руйнувати сувору красу пальто.

- З незвичайними деталями

Аплікації, об'ємні кишені, вишивка, банти і інший декор здорово перетворюють навіть найпростіше пальто. До речі, зовсім необов'язково цілеспрямовано йти в магазин за подібною моделлю: ви можете спробувати прикрасити своє пальто самостійно. Ми вже говорили, що в 2017 році незвичайні рукава стануть одним з головних модних трендів. Зараз носити їх під верхнім одягом не дуже зручно, тому для початку можна випробувати нову тенденцію, підібравши пальто з незвичайним декором на рукавах.

- Мілітарі

Фантазії на тему «модна шинель» ніколи і не виходили з моди. Грубі матеріали, чіткий силует, мінімум декору і красива палітра, що припускає хакі, оливковий, пляшковий і сірий кольори, давно забезпечили вічну славу стилю мілітарі. Таке пальто можна носити і з грубими черевиками, і з Рідінг.

- Вільний силует

Oversize-пальто повинно сподобатися вічно мерзнучим дівчатам. Якщо ваш гардероб складається з светрів, кардиганів та інших об'ємних речей, то розслаблений силует - саме те, що вам необхідно. Під таку модель можна надіти хоч все найтепліше разом, і ніщо не буде сковувати ваших рухів.

- Пальто-халат

У пальто-халати приємно кутатися, воно дуже практично, відмінно уживається навіть з пишними спідницями будь-якої довжини і взагалі в холодну пору року залишається одним з найбільш багатофункціональних предметів гардероба, замінити який непросто. Як і пальто в чоловічому стилі, така модель найкраще виглядає без шарфа. У холодні дні радимо носити пальто-халати зі светром з високим горлом або надягати об'ємний снуд.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)