Блог ► "Боинг" запустил программу по переработке табака на биотопливо

[ ]

Просмотров:443 Автор: seryoga_888 19.04.2024, 14:15


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Источник: Agrobiotrade.com.ua - дт цена.

З метою зниження «вуглецевого сліду» і більш широкого використання біологічного палива в авіаційній промисловості, компанія-виробник Боїнг недавно оголосила про співпрацю з авіаперевізниками South African Airways і SkyNRG з виробництва авіапалива з нового, практично не містить нікотин тютюнової рослини.

Вирощування нового тютюну вже налагоджено на експериментальних фермах, а тепер Боїнг планує розширити посадки на місцеві тютюнові плантації Південноафриканської республіки. Модифіковане гібридне тютюнове рослина, відоме як Solaris, виробляє багаті маслами насіння, і саме це насіння будуть використані для виробництва авіаційного біопалива на першому етапі програми. Боїнг сподівається, що нові технології дозволять отримувати максимальну кількість масел з насіння тютюну.

Боїнг запускає програму по виробництву авіаційного біопалива з тютюну Як стверджують експерти тютюнової промисловості Південної Африки, вже сьогодні тютюн є популярною альтернативою багатьом промисловим сільськогосподарським культурам, вирощуваних в районах з збідненими грунтами на північ від Йоганнесбурга.

Однак, противники використання біопалива стверджують, що паливні зернові культури часто витісняють продовольчі культури і сприяють глобальної продовольчої кризи і є причиною збезлісення і зростання незаконної вирубки лісів. 

Вони також ставлять під сумнів обґрунтованість твердження авіаційної промисловості про те, що біопаливо більш нешкідливо для навколишнього середовища, оскільки для вирощування тютюну необхідні добрива та вода, а для підняття Боїнга-747 в повітря витрачається більше біологічного палива, ніж звичайного авіаційного.

Тим не менш, компанії, зайняті в авіаційній промисловості, стверджують, що вироблене на стійкій основі біопаливо допоможе скоротити викиди вуглекислого газу від 50 до 80 відсотків, а Боїнг в даний час вивчає можливості залучення фермерів для вирощування сировини без шкоди продовольчим культурам або землекористуванню.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)