Блог ► Де тусуватися в нічному Львові

[ ]

Просмотров:442 Автор: Galinka2109 09.05.2024, 01:11


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Романтичні прогулянки вечірнім Львовом - один з обов'язкових пунктів у програмі і туристів, і звичайних львів'ян, які знають, що таке дух старовинного міста. Увечері старовинна архітектура міста і шпилі будинків підсвічуються різнокольоровими лампочками. Блискучі вогнями будівлі в історичній частині міста нікого не залишають байдужими. Це буде корисно для тих, хто вирішив купити 1 кімнатну квартиру у Львові http://duo.com.ua/orenda-pid-zhytlo/1-kimnatni-kvartyry. У новому місто потрібно знати куди піти.

Зараз, коли похолодало і зарядили дощі, безперервно на Високому замку або просто по місту можуть гуляти тільки відверті романтики. Ми довідалася, де у Львові можна провести ніч, якщо додому не хочеться, а погода залишає бажати кращого.

Кафе

Незважаючи на те, що Львів по праву вважається привабливим для туристів - його вулиці і вдень, і вночі в усі пори року сповнені гостями з інших міст і країн, нічних кафе і ресторанів у нас мало. Але все-таки вони є. "КП" дізналася, які з сотень кафе і барів в центрі міста працюють до ранку.

"Кумпель", вул. Винниченка, 6; "Криївка", пл. Ринок, 14; "Вірменка", вул. Вірменська, 19; "Япона хата", вул. Староєврейська, 4; "Вежа Крамар", пр. Свободи, 16.

Деякі кафе-ресторани работаютдо другої години ночі: "Мазох-кафе", вул. Сербська, 7; "Лівий берег", пр. Свободи, 28; "Під золотою розою", вул. Староєврейська, 37; "Дім легенд", вул. Староєврейська, 48.

Клуби

Заклади такого типу - ідеальний варіант для того, щоб весело провести ніч. Їх у нашому місті величезна безліч - на будь-який смак і гаманець. Є також нічні розважальні комплекси, де можна не тільки потанцювати, але і заспівати в караоке, зіграти в більярд чи боулінг або просто подивитися телевізор. Є клуби, куди ходять відпочити після роботи успішні підприємці і співробітники престижних компаній, а є ті, де тусуються студенти, які бажають заощадити.

До дорожчих закладів відносяться: "Міленіум", пр. Чорновола, 2; "Фешн-клаб", пл. Підкови, 1; "Rafinad People", вул. Руданського, 1; "Занзібар", вул. Липинського, 36; "Мі100", вул. Наукова, 7; "Спліт", пл. Міцкевича, 6/7.

Ну а молодь тусить тут: "Метро", вул. Зелена, 14; "Атмосфера", вул. Братів Рогатинців, 18; "Лерой", вул. Героїв УПА, 80; "Галактика", вул. Миколайчука, 1.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)