Блог ► Догляд за нігтями в домашніх умовах

[ ]

Просмотров:452 Автор: Mane 19.04.2024, 13:51


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Краса рук, що виказує фактичний вік жінки, визначається гладкістю шкіри, природним блиском і рівністю нігтів, правильно обробленою кутикулою, м'якими подушечками пальців. Здається, що потрібен цілий арсенал засобів, щоб одні тільки нігті регулярно утримувати у належному стані.

Насправді в домашніх умовах теж можна зробити розкішний манікюр, педикюр і нанести улюблене декоративне покриття. В особистому розпорядженні повинен бути манікюрний набір, ємність для розпарювання рук, прості рецепти масок для нігтів, відновлюючих компресів, трав для відварів. Багато компонентів є у господинь на кухні, в коробці з ліками або в шафці ванної кімнати.

Рецепти, що дають відмінні результати

1. Ослабленим нігтям допоможе желатин. Взяти столову ложку, розмішати в склянці окропу, остудити. Опустити пальці до верхньої фаланги в цей розчин і потримати чверть години. Таке відновлення слід робити кілька разів на тиждень. Желатин в їжі (холодець, мармелад, заморожене фруктове желе) корисний також для зміцнення міжкісткових з'єднань

2. Розшарування нігтів лікується йодом. Нанести його за допомогою палички для вух або тонким пензликом, можна спокійно лягати спати. До ранку коричневий колір зникне.

3. Кислота корисна, вона відбілює, усуває ламкість. Лимон, розбавлений оцет, сік ягід втирають в нігтьову пластину. Тим, хто вважає за краще ванночки з одним з перерахованих продуктів, пальці в рідкому середовищі треба тримати не більше 1/3 години.

4. Розчин з морської солі (можна замінити звичайною кухонною) зміцнить нігті, з часом усуне білі цятки на них, позбавить від розшарування. У теплій воді знадобиться розмішати 25 г морської або 10 г йодованої солі. Тривалість процедури становить 20 хвилин, регулярність - до 3-х разів на тиждень. Попутно, для тих, кого це турбує, вирішується проблема з регулярно спітнілими долонями.

4. Оливкова олія - ​​джерело корисних речовин. Якщо її застосовувати у вигляді ванночок, то вийде затратно. Більш економно, але не менш ефективно покаже себе втирання масла першого віджиму в нігті і пальці рук. Потримавши третину години, масло змивають з рук звичайним нелужним милом. Якщо масла немає, замінити його можна ампулами з вітамінами Е і А.

5. Профілактичний курс по догляду за нігтями виконують за допомогою комплексного складу: 5 г квасцю, 25 г гліцерину, 70 г води. Курс компресним відновлення - 2 тижні.

6. Щоб нігті росли швидше, можна використовувати суміш з солі, лимона і води. Ще один корисний рецепт: червоний мелений перець, вода і крем для рук (в пропорції 0,5 х 1 х 1), підігріти на водяній бані, занурити туди руки на 10 хвилин, замотати кінчики пальців фольгою і потримати так ще 20 хвилин.

7. На ніч обов'язково використовувати зволожуючий крем для рук і нігтів. До його складу повинні входити гліцерин, масло виноградних або персикових кісточок.

На доглянутих руках манікюр буде виглядати ідеально. Замовте його вдома або майстра приїдуть до вас в офіс. Компанія «Пилочка» - це щоденна турбота про своїх клієнтів!




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)