Блог ► Як вибрати аніматора на день народження

[ ]

Просмотров:631 Автор: marina 26.04.2024, 14:00


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Ваш малюк вже підріс, і хочеться подарувати йому такий день народження, щоб він усім запам'ятався надовго. Або ви просто губитеся в здогадах, як все влаштувати, щоб було цікаво і запрошеним гостям, і дуже сподобалося б імениннику. Аніматори на дитячий день народження - ось гідний вихід зі складної ситуації! Професіонали проведуть дитяче свято так, що дітки не один раз ще згадають такі веселощі. Що потрібно врахувати Запросивши один раз аніматорів, будьте готові до того, що дитина щороку чекатиме подібного свята, тому потрібно розраховувати фінанси. Потрібно враховувати вік дитини. Оптимальним для запрошення аніматорів вважається вік від трьох років, коли можна підготувати малюка до сюрпризу, щоб він не злякався. Але, як показує практика, коли на дитяче свято запрошені діти різного віку (наприклад, від двох до п'яти років), навіть найменші не бояться, бачачи реакцію старших діток. Потрібно враховувати, наскільки дитина товариський, може бути, підготувати його заздалегідь, що до нього прийдуть дивовижні казкові гості. Не всі люблять клоунів, а дошкільнята нерідко їх бояться. При виборі персонажів потрібно враховувати вік іменинника, його інтереси, які мультфільми він любить дивитися і які казки читати.

Веселые аниматоры на день рождения http://maxking.com.ua/children/223-det-anim/ сделают праздник ярким и красочным!

Діти втомлюються швидко, тому трьох- і четирёхлеткам буде досить і години розваг з аніматорами. В агентстві зазвичай обговорюється час, і можна уточнити: сплачується лише один годину або 30 хвилин, а там, якщо вже дітки «увійдуть в раж», ще додаткові, скажімо, півгодини. Причому найкраще буде, якщо дітки будуть ситі, коли прийдуть аніматори. Інакше може вийти так: солом'яними павуками свято, а вся компанія дружно заявить: «Є хочемо!». І доведеться казковим персонажам сидіти за столом, а час-то йде ... Замовляти аніматорів потрібно в солідному агентстві, що має хорошу репутацію. Найкраще заздалегідь почитати відгуки, щоб не отримати «кота в мішку» - персонажа напідпитку з мінімумом реквізиту.

В агентстві повинні працювати професіонали, бажано мають педагогічну освіту і знають психологію дітей певного віку, з досвідом роботи, які вміють весело провести свято. Не варто запрошувати команду з десяти чоловік - оптимальний варіант до трьох ведучих. З аніматором краще заздалегідь зустрітися особисто і обговорити всі нюанси, ну і на власні очі побачити, що за людина прийде на свято до вашої дитини, нехай навіть і в ролі казкового персонажа.

Як вибрати аніматора на день народження

Обов'язково потрібно почитати відгуки про тих аніматорів, кого хочете замовити на дитячий день народження, порасспрашивать знайомих - наприклад, матусь на дитячому майданчику, в дитячому садку, школі. Чи запрошували вони ведучих, в якому агентстві замовили, чи залишилися діти задоволені, яка була програма, весело було. Зрозуміло, що менеджери будуть хвалити свою організацію і працюючих в ній артистів в будь-якому випадку, але ж вам потрібно, щоб свято вдалося, а не забезпечити роботою сторонніх людей (хоча можна і ознайомитися з відгуками, які надасть за вашим бажанням агенство). Тому аніматори на дитячий день народження відгуки - не примха, а продумана необхідність.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)