Блог ► Як вибрати ведучого на весілля

[ ]

Просмотров:691 Автор: marina 26.04.2024, 07:29


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Вибір ведучого на весілля невигідно відрізняється від вибору інших послуг тим, що є однозначно унікальним процесом. Адже, якщо постригтися або вимити автомобіль в наступний раз ми можемо і в іншому місці, то "переженилися" або переграти весілля точно неможливо. Це крім того, що в ідеалі всім нам щиро мріється стати винуватцем даного торжества єдиний раз в житті.

Майбутні молодята, разуемется, не хочуть пригадати, і вдаються до найрізноманітніших способам вибору весільного ведучого. Критерії вибору весільного ведучого. Чи існує ГОСТ для тамади? Образ ведучого на весілля - це, як правило, вінець Вашої задумки по організації весілля. Ви вже розумієте коли і де пройде Ваше свято, відомий склад запрошених, визначений стиль заходу. Ведучий на весілля - це персонаж, який реалізує всі Ваші задуми, доповнивши їх своїм досвідом та ідеями; буде повністю відповідати заявленій атмосфері свята, зрозуміє Вас і Ваших гостей з півслова і зробить все як мінімум на 50 відсотків яскравіше, ніж Ви могли уявити.

Известный ведущий на свадьбу харьков http://maxking.com.ua/toaster/wedding-toaster/ знает как сделать вашу свапдьбу идеальной!

Все саме так - якщо Вам шалено пощастило і ви зустріли "свого провідного на весілля" ... В реальності ж щасливі збіги менш часті, і вибір фахівця з проведення весільних урочистостей - дійсно копітка праця! Найпростіший і надійний спосіб вибрати ведучого на весілля - згадати про тих святах, на яких Ви бували гостями, і де звернули увагу на тамаду. До того ж, "сарафанне радіо" - один з найнадійніших способів знайти ідеального ведучого для свого весілля. Розпитайте знайомих, колег, друзів, як вони вибирали церемонемейстера для свого одруження!

Демонстраційне відео весільного ведучого - плюси і мінуси! Демо-відео, промо-ролик, нарізка з кадрів, знятих на заході - один із способів, використовуваних провідними весіль для рекламування своїх послуг. Показати товар особою - ось основне завдання відеоматеріалу про роботу тамади. Але так чи об'єктивний даний шлях вибору весільного ведучого? Чи хтось помістити ляпи і коосякі, які трапляються навіть супер професіоналами, в власний ролик. До того ж, при монтажі накладається музика, коментарі, субтитри, а так само фрагменти, які не мають безпосереднього відношення до роботи ведучого. З іншого боку, відеозйомка не завжди об'єктивно і адекватно передає енергетику і красномовство найкращого шоуменом - тут вже багато що залежить від якості відеозйомки!

При звоке або в листі ведучому позначте точну або передбачувану дату торжества; повідомте приблизну кількість гостей; уточніть місце проведення свята (наприклад, Москва, Московська область із зазначенням міста, інший регіон, близьке чи далеке зарубіжжя і т.д.); обговоріть необхідність і можливість запросити на весілля ді-джея з апаратурою, а також залучити до участі в програмі інших артистів і фахівців весільної індустрії. Розуміючи, що Ви і потенційний кандидат на одній хвилі і в одній ціновій категорії, і при цьому, дата вашого весілля у нього є вакантною - призначайте зустріч ведучому і приступайте до справи !!!

Як вибрати ведучого на весілля і не помилитися? Багато клієнтів при виборі ведучого роблять ставку на відеоматеріал з урочистостей за участю симпатичного кандидата на пост провідного весілля. При уявній ясності і очевидності даного методу відбору, переглянувши відеороликів залишається далеко не найбільш інформативним і досить суперечливим прийомом при виборі тамади. Важливо, що відео оператор, що знімає на камеру весілля, перш за все, працює для задоволення молодят. Його пріоритетом є картинка, яка містить участь нареченого і нареченої, гостей, виступ артистів: розпис, прогулянка, голуби, вінчання, хліб-сіль, весільний танець, поцілунки, сльози радості, винос торта - все дорогі серцю і пам'ятні моменти. Фігура ж ведучого залишається, як правило, незаслужено обділеною увагою відео оператора і, як наслідок, часом в ефірі. Як результат - випадкове, епізодичне потрапляння ведучого в кадр, і лише закадровий фонове звучання при зйомці конкурсів, поздоровлень і іншого.

Мікрофон відеокамери, як правило записує звук, що доноситься з колонок і домішують додаткові шуми, відлуння, даючи нерівномірне і нечітке звучання. Таким чином, часто відеоматеріал грає протилежну рекламі роль. А головне, варто розуміти, що в демонстраційний ролик шоуменом потрапляють лише вкрай вдалі моменти, ретельно відібрані і майстерно змонтовані кадри весільних урочистостей. Все це зменшує об'єктивність такого способу вибору тамади на весілля. Не полінуйтеся зустрітися з самого початку вподобаним вам провідним. Можливо декількома! Так чи інакше, Ви, перш за все, вислухуєте або читаєте рекомендації, вивчаєте сайт ведучого, який, до речі сказати, багато що говорить про смак, манері подачі себе і стилі мовлення самого тамади; визначаєтесь з зовнішніми симпатіями, тим самим звужуючи коло кандидатів.

Частий випадок в моїй практиці - коли клієнти вносять аванс вже на першій зустрічі, що говорить про обопільну симпатії, довірі і повному взаіпоніманіі між весільним ведучим і майбутніми нареченим і нареченою. Важливо не перестаратися з кількістю кандидатів на роль весільного ведучого! Часом майбутні наречений і наречена намагаються переглянути якомога більше абсолютно різних типажів. Так вони розраховують зробити кращий вибір. Однак, в певний момент весь цей парад осіб і пропозицій починає буйно пістрявити і веде до плутанини. 2-3 кандидата, свідомо симпатичних Вам шоу-менів - ідеальний варіант! Ваше завдання - вибрати одного з 2 або 3, а не з 7-10

Як вибрати ведучого на весілля в Інтернет? Це, мабуть, найскладніше - різноманітність зрадницьки безмежно ... Море пропозицій за ціною і програмами. Мільйони відеороликів, відгуків, статей, оголошень. Персональний сайт або web сайт весільного ведучого - це особа артиста, свого роду презентація в просторі Інтернет. Те, як оформлений сайт провідного свят і що написано на його сторінках, говорить про смак майбутнього ведучого, його підході до справи, манері викладати думки, залучати та утримувати увагу публіки. Дизайн і логічність розташування пунктів меню, статей, блогів, фотографій дає первинне уявлення про те, як складеться ваше спілкування і співпрацю з даної персоною. Красиві інформативні фотографії, іллюстрірующе ту чи іншу послугу допоможуть оперативно і комфортно визначитися з візуальними перевагами при виборі ведучого. Контактні координати повинні бути на виду на будь-якій сторінці сайту ведучого на весілля - на випадок, якщо клієнт вважатиме за краще взяти в руки телефонну трубку або задати питання електронним листом. Абсолютно необхідна наявність свіжих реальних ВІДЗИВІВ клієнтів про роботу тамади.

Як підготуватися до зустрічі з тамадою на весілля? Не соромтеся задавати питання! А щоб було що ставити - ретельно підготуйте Ваші питання, побажання, побоювання і очікування; обов'язково все запишіть; і при зустрічі неодмінно отримаєте відповідь або коментар! Насамперед Ви, ймовірно, озвучите Ваш негативний досвід і побоювання - на весіллі у друзів тамада пив, погано співав, провокував "гірко", пішло жартував, змушував вітати по колу, напоїв свідка, витягав публіку на бородаті конкурси, був неохайно або надто строкато одягнений і нестріжен, зник задовго до закінчення свята. З побажань прозвучить короткий: "що б було весело"! З власного досвіду знаю, що майбутні молодята дуже рідко до кінця уявляють, чого вони очікують від свята. Завдання ведучого на весілля задати уяві клієнтів правильний вектор, накидати кілька різних варіантів розвитку подій: запропонувати пару-трійку способів зустрічі в ресторані, вручення подарунків, розіграшу букета нареченої і долі першого шматочка весільного торта. Вам залишиться вибрати! Весільний ведучий також підхопить Ваші побажання, виконає колись побачені Вами моменти інших свят, делікатно відрадить від сумнівних на його досвідчений погляд витівок. Під час зустрічі весільний ведучий максимально докладно запише отриману інформацію і на її основі складе попередній сценарний план, який складе базу для подальшого обговорення деталей. Сценарій весілля відправляється молодятам по електронній пошті після підтвердження співпраці передоплатою, і являє собою таблицю, де позначена послідовність дій з приблизною прив'язкою до часу.

Зовнішній вигляд ведучого на весілля на зустрічі з майбутніми молодятами - ступінь поваги до клієнта, любов до своєї справи і зацікавленості в участі в вашу подію! Не варто очікувати, що Ваш тамада прибуде у фраку або смокінгу і лакованих туфлях щоб випити кави за приємною бесідою. Однак, зверніть увагу на манеру одягатися і носити надягнуте: чисте взуття, штани відповідної довжини і крою, свіжа сорочка з усіма гудзиками в наявності або джемпер НЕ усіяний катишкамі; чисті доглянуте волосся і шкіра обличчя, ледве помітний, але все ж манікюр ... Пунктом №1 в списку критеріїв вибору тамади є мова! Перегравання і невгамовні хохми швидше дратують гостей. А ось ситуативний гумор і принцип помірної інтерактивності втягують учасників події в те, що відбувається, даючи можливість залишатися "недоторканими" тим, хто до цього не готовий. Те, як Ваш потенційний ведучий вислуховує Вас і реагує на Ваші питання і пропозиції багато в чому демонструє його манеру поведінки в цілому! Природність і відкритість - ніщо краще не має аудиторію! Весільний тамада і його команда - надійний вибір!

Професійного, досвідченого, провідного весілля, як правило, відрізняє наявність багатих і різноманітних зв'язків в області організації і проведення урочистостей. Як вибрати ресторан на весілля? Хто красиво і недорого зробить декор залу? Де придбати весільні аксесуари? Кому довірити фото і відео зйомку свята? Про все це і не тільки запитайте вашого ведучого! Справжній професіонал має в своїй команді кілька діджеїв (під різний формат) з комплектом звуку і світла, декораторів, фото і відео операторів, візажистів, стилістів, музикантів, прокатників обладнання; має зв'язку в колах артистів різних жанрів, режисерів, сценаристів, кавер груп, танцювальних шоу, циган з ведмедями; знає, у кого замовити самий смачний і красивий торт і де найновіші лімузини для весільної прогулянки. Наявність у вашого провідного на весілля команди професіоналів однодумців зробить підготовку до свята пізнавальної, приємною і ненав'язливою ... Трапляється і так що, симпатичний Вам кандидат на роль ведучого на весілля зайнятий на вашу дату. Однак, не варто нехтувати контактом з ним, адже у даного фахівця напевно знайдуться талановиті і професійні колеги-однодумці, і він обов'язково підкаже Вам "як вибрати ведучого на весілля" і порекомендує кращих і перевірених ...




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)