Блог ► Як вибрати зручне й гарне ліжко

[ ]

Просмотров:943 Автор: Galinka2109 27.04.2024, 06:41


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Визначтеся з видом ліжка, яке Вам найбільш підходить: класичне або розкладне.

Класичне ліжко може бути дерев'яним і металевим; одно-, півтора-і двоспальним (80-90 см, 110-150 см і 160-180 см по ширині відповідно, стандарт - 200 см).

Головне у виборі розміру ліжка - повнота, ріст людини і величина кімнати.

Розкладне ліжко хороше своєю компактністю, причому воне досить зручне. Ну а вибрати диван-ліжко, крісло-ліжко або будь-який інший вид з ліжок-трансформерів - це вже Ваша справа.

Каркас

Каркас - основне в ліжку. Основні параметри, за якими необхідно вибирати каркас, це матеріал, зовнішній вигляд і розмір.

Перевiрте розміри каркаса і матраца - вони повинні бути однакові.

Дерев'яний каркас або металевий - вибирати, звичайно, Вам: і в тому, і в іншому є свої переваги і недоліки. Але найкращим вважається каркас з дерев'яних масивів хвойних, твердолистяних дерев, наприклад, бук, ясен, дуб.

Купуючи ліжко з дерев'яним каркасом, остерігайтеся підробок: дуже часто каркас фарбують під дерево.

Міцність ліжка також перевіряється кількістю решіток, рейок, перемичок. Чим більше ліжко - тим більше має бути і їх.

Для того, щоб Ви вставали «з потрібною ноги», тобто Вам було зручно вставати з ліжка, краще вибирати класичну висоту від підлоги - 50 сантиметрів. Більш висока або низька ліжко - «на любителя», але вставати з такого ліжка дуже незвично і досить незручно.

Матеріали

З чого ні зроблена ліжко, головне, щоб матеріали були екологічними і гігієнічними. Під час сну, коли Ви найбільш уразливі, найбільш недоречними стануть шкідливі матеріали або небезпечні хімічні склади.

Найбезпечніший, а також міцний матеріал - дерево. Наприклад гiдним вибором будуть дубові ліжка в Тернополі http://lux-mebli.net/g1130799-lzhka.

Гідною альтернативою стали недорогі ліжка з ЛДСП. Схожі на дерев'яні, вони виглядають гідно, добре служать і при цьому коштують дешевше. Але до складу ЛДСП, як і звичайного ДСП, входить спеціальний клей, здатний з часом викликати алергію. Хоча сьогодні вже изготовливают ДСП і без шкідливого клею.

Купуючи ліжко, огляньте всі кріплення і з'єднання, перевірте, не обсипається чи шпон.

МДФ і ДВП - матеріали, які гідно імітують дерево і при цьому не завдають шкоди здоров'ю. Не поступається дереву за своїми властивостями, звичайно ж, метал. Єдиний недолік цього матеріалу - невологостійкі. Однак і це виробники навчилися обходити за допомогою фарб і лаків.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)