Блог ► Маршрутизатор TP-Link Archer C3150

[ ]

Просмотров:932 Автор: kalina0234 26.04.2024, 06:34


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Правда, схоже на нетбук? Смартфони Neffos, тепер нетбук, в принципі, все логічно. У коробці є дрібна нетбучной зарядка. Зліва інтерфейси, праворуч місце для оптичного приводу. Але ні, це все ж роутер. Новий, потужний роутер TP-Link, модель Archer C3150. Перше на моїй пам'яті пристрій TP-Link з підтримкою MU-MIMO. Як уже говорив, дизайн корпусу дуже незвичайний. Зазначу гарна якість пластика і збірки. На ніжках є гумові накладки, та й взагалі модель на диво ергономічна. Є отвори для кріплення до стіни, кнопки управління і порти USB розташовані збоку, щоб дроти не обмежували до них доступ. Та й взагалі так зручніше. Індикатори основних вузлів тут взагалі вері, як то кажуть, інтерестінг. Я спочатку думав, що їх забули зробити. Виявилося, що ця смуга - не просто поглиблення на корпусі. Це ідеально закамуфльований кольоровий дисплей. Під ним кнопка включення / відключення індикаторів. На панелі інтерфейсів залишили тільки стандартний набір гігабітних LAN-портів, роз'єми для антен і кнопку живлення.

Потужний роутер TP-Link Archer C3150

Потужний роутер TP-Link Archer C3150

Платформа Broadcom, процесор двоядерний, працює на частоті 1,4 ГГц. 128 Мбіт пам`яті для прошивки, обсяг RAM-буфера два гигабита, тип DDR3. Загалом, залізо всередині пристойне. І потужне. Заявлені швидкості до гігабіта для діапазону 2,4 ГГц і до 2150 Мбіт для п'яти гигагерцового діапазону. Тут варто уточнити, що чверть від цих швидкостей створені додаткової модуляцією Broadcom NitroQAM. І якщо ваш приймач її підтримує, ви побачите на 25% більше Мегабит / с ніж я. Але навіть без підтримки модуляції швидкості вельми пристойні, майже половина від заявлених. За реальними мірками роутер, який зміг наполовину від заявленого, це хороший роутер. Правда, гарне охолодження новому Archer не зашкодило б. Поки ганяв тести, корпус нагрівся до 44 градусів. Так що не раджу розміщувати його в курному, тісному і погано вентильованому місці. Меню прошивки тепер виглядає трохи інакше. Приємно, що TP-Link не припиняє вдосконалювати свій WEB-інтерфейс, тепер він виглядає приємніше, та й працює швидше. Він все ще розділений на три частини. Перша - швидке налаштування. Сюди вас відправлять при першому підключенні, щоб налаштувати підключення до мережі і Wi-Fi. У розділі Basic зібрані основні налаштування, до яких найчастіше і звертається пересічний користувач. Ну і для зручності є інтерактивна карта мережі. А ось в додаткових настройках знаходяться вже все крутилки, переключалкой і мережеві свистілки.

TP-Link Archer C3150 відео огляд

TP-Link Archer C3150 відео огляд

Роутер підтримує п'ять основних типів підключення. Відрізняється розумом і кмітливістю в області IPTV. Є фіча Smart Connect. Якщо її активуєте, пристрій буде автоматично підключатися до більш вигідною йому мережі. Корисно, якщо за допомогою ретрансляторів намагаєтеся накрити мережею велику площу. Або до мережі підключено багато пристроїв. Є всілякі фільтри, де виставляємо пріоритети трафіку для клієнтських пристроїв, Банимо нахабних сусідів. Налаштування NAT, UPnP, DMZ, батьківський контроль, переадресація і все те, чим так рідко користується пересічний користувач будинку. Але раптом знадобиться? З захистом теж все нормально. Є вбудований екран SPI, захист від DDoS атак і шкідницького пингования. Підтримується VPN. Open VPN в режимі клієнта і сервера, PPtP VPN. Тут налаштовуємо USB, доступ до портів і адреси. Можемо зробити свій ftp, особистий файлообмінник зайвим ніколи не буде. У системних настройках традиційний набір функцій, на зразок онлайн оновлення прошивки, налаштування дати, часу, адміністрування, віддалений доступ на випадок, якщо ви любите грати з настройками мережі за допомогою смартфона.

MU-MIMO роутер TP-Link Archer C3150

MU-MIMO роутер TP-Link Archer C3150

Хороший системний журнал з непоганим набором фільтрів і журнал трафіку. Може стане в нагоді для виявлення троянів або небажаних інтернет-паразитів. Порти USB працюють нормально. Порт 2.0 можна віддати під принтер, а з USB 3.0 вийде гарне сховище даних. Загалом, це прекрасний роутер для будинку або квартири, повної гіковскіе штук, яким потрібен постійний доступ до мережі. Завдяки адаптивному Beamforming і MU-MIMO мінімум чотири девайса будуть працювати з мізерним пінгом і на максимально можливій швидкості. Не сказав би, що AC 3150 - модель для хакерів-програмістів і дуже досвідчених ставків. Прошивка і залізо роутера розраховані на вимогливого домашнього користувача. Якому важливо, щоб все працювало швидко, і не хочеться копирсатися в налаштуваннях. Источник: https://wr-c.com/marshrutizator-tp-link-archer-c3150/




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)