Блог ► Нові аксесуари samsung 2017 року

[ ]

Просмотров:391 Автор: kalina0234 27.04.2024, 06:02


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

 

Ходять чутки, що нова лінійка мобільних аксесуарів від Samsung виконана у вигляді кухонного начиння. БРАВО! Нарешті мужики зможуть подарувати нам на восьме березня щось оригінальніше, ніж сковорідка і сковорідка поменше. Коротше, дівчатка, терміново включайте цей огляд своїм чоловікам. Тільки тссс, я вам нічого не говорила. Всі ці ништяки дуже і дуже кльові. З кожної відкритої коробочкою від мене можна було почути тільки: "вааау". Хотілося запечатувати і відкривати їх знову і знову. Безумовно колонкою, яка вміє світитися і кольоровим пауербанком нікого не удівішь.Но все разом викликає якийсь щенячий захват.

Оригінальні аксесуари samsung

Оригінальні аксесуари samsung

Почну з найбільш кльових аксесуарів Погляньте, як мило це виглядає. Капсула з двох магнітних половинок. Є більше і трохи менше. Нові пауербанкі з цієї ж лінійки і ці ліхтарики, просто створені одне для одного. Ви звичайно не встоїть і купите обидва пристрої.

USB ліхтарик samsung kettle огляд

USB ліхтарик samsung kettle огляд

Браво, маркетологам сумісного. Для чого ж їх використовувати? А для чого хочеш. Наприклад, ти такий книжечку ліг почитати, а торшера або бра у тебе немає, і потім ось це потрібно вибиратися з-під теплого одеялка, вимикати світло. А тут пауербанк з собою прихопив, ліхтарик до нього підключив, а коли знадобилося від'єднав. Було б круто, якби ще й яскравість регулювалася. А то вночі, спросоння таке яскраве світло - не найприємніше відчуття. До речі, з сьогоднішнім зростанням цін на комунальні послуги, мати такий ліхтарик дуже навіть економно. Шкода, звичайно, що цей ліхтарик не може опалювати приміщення. Ліхтарики можна підключати і до ноута. Але не до всіх. Наприклад, вони занадто великі для тонкого маковского еіра або нових ультратонких писи-ноутов - один край ноутбука виходить вище іншого, потрібен ноутбучок товстіший. Але є рішення і для них.

Аксесуари samsung огляд

Аксесуари samsung огляд

Пауербанкі вийшли дуже елегантними. Вибрати можна з двох пастельних відтінків рожевого і блакитного. Взагалі склалося враження, що вся лінійка нових мобільних аксесуарів розрахована на дівчат - все тут суцільне ми-ми-ми. Чоловіки, я ні на що не натякаю я просто чітко вказую, що це був би чудовий подарунок для дівчини. Єдина фізична клавіша на корпусі включає і вимикає пауербанк, а якщо зверху підключений ліхтарик, то відповідно проробляє ті ж дії з ним. Аплодую стоячи маленькому ремінця для зап`ястя. Хлопці, ну це правда продумана і дуже потрібна штука.

Powerbank samsung

Powerbank samsung

Як би вам краще пояснити? Пам'ятайте, як в дитинстві мама рукавиці прив'язувала на гумці? Ось те ж саме, тільки зручніше. Сподобався індикатор, який показує заряд банки. Раз - це корисно, два - виглядає круто. Пауербанк може паралельно заряджати два пристрої і заряджатися при цьому сам. І окремо хотілося б відзначити кабель, який є в комплекті. У нього є зручний тримач для смартфона. Виглядає це так. Я його іноді використовую просто як підставку.

Bluetooth колонка samsung bottle design

Bluetooth колонка samsung bottle design

Тепер перейдемо до музичної частини лінійки. Колонка, яка виконана в стилі пляшки. Англійською звичайно звучить приємніше - bottledesign. Не знаю, що спільного з пляшкою, але ось з колонкою Google Home їх явно щось об'єднує. У колонці прекрасно все. Від дизайну і зручності до звучання. Нижня частина з текстилю, до речі, в даному девайсі вибору квітів немає тільки ось такий універсальний. Верхня частина, яка виконує функцію світильника, зроблена з пластику. Зверху шкіряний ремінець. За нього не тільки зручно переносити колонку з місця на місце, але і вішати, наприклад, на гачок у ванній. Підключається до вашого смартфону по Bluetooth. Ніяких танців з бубном, як буває у деяких китайських виробників немає. Смартфон миттєво "зауважує" колоночку і без зайвих питань підключається. Щоб використовувати всі функції по максимуму потрібно завантажити додаток, з яким теж немає ніяких проблем.

Бездротова колонка samsung scoop design огляд

Бездротова колонка samsung scoop design огляд

Тут можна вибрати колір і режим, в якому буде працювати "світильник". Без додатки теж вийде змінити колір, потрібно просто потрясти колонкою. На корпусі є кілька фізичних кнопок. Увімкнути \ викл вона ж плей і пауза. Кнопки голосніше \ тихіше, які ще можуть перемотувати треки вперед і назад. І є окрема кнопочка для підключення по Bluetooth поруч з роз'ємом microUSB і аудіороз'ємом. Все розташовано дуже зручно, по фен-шую. Такий девайс ідеально брати з собою в поїздку, на посиденьки з друзями на природі або взагалі на романтичну вечерю. Ти знаєш, Свічки вже в минулому.

Блютус колонка samsung

Блютус колонка samsung

Майже всі пристрої цієї лінійки доповнюють один від одного. Безумовно можна придбати що-небудь одне, але тоді втрачається вся фішка. Ось у колонки, наприклад, є кращий друг - зарядний пристрій і не просте, а бездротове. Сама зарядка звичайно ж підключається до мережі. А ось колонку на ній можна заряджати без дротів. А поруч є місця для ще одного гаджета, наприклад, смартфона. До речі, зарядний мені реально нагадало плиту з двома конфорками.

Колонка samsung scoop огляд

Колонка samsung scoop огляд

Повернемося до звуку. Маленька колонка може і не похвалиться такими кльовими штуками, як старша модель, але звучить вона навіть краще, незважаючи на те, що в першій колонці звук розподілений на триста шістдесят градусів, а тут звичайний динамік, який спрямований вгору. Але не біда, адже у людини є руки. У колонки теж є ремінець. Можна і на зап'ясті, і на рюкзак повісити. Спочатку може здатися, що управління тут сенсорне, але немає. Сірий ободок навколо динаміка - це насправді три механічні кнопки.

Провідні навушники для телефону samsung

Провідні навушники для телефону samsung

Нові самсунговскіе навушники на мій погляд вибиваються з усієї лінійки, напевно таке враження створюється через насиченого синього кольору. Решта гаджети, навіть коричнева колонка, зроблені все-таки в пастельних кольорах. Але і в цьому є плюс - такі навушники в ліжку не втратиш. Провідні навушники з металевим корпусом похвалити можна мінімум за дві речі. Перше - вони не заплутуються. Провід, окрім того, що текстильний, так він ще і плоский. А значить шанси на довгий і потрібне розплутування навушників зменшуються. Друге - це звук. У них відмінна звукоізоляція - тобі не чути оточуючих, а їм не чути, що у тебе там навалює в вухах. Найдовше я користувалася навушниками і колонкою в вигляді пляшки. І як це буває з усіма хорошими девайсами - розлучатися з ними мені не хочеться.

Источник: https://wr-c.com/novye-aksessuary-samsung-2017-goda/




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)