Блог ► Рецепти українських закусок і салатів

[ ]

Просмотров:718 Автор: ClubStyle 25.04.2024, 09:01


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

У національній кухні України широко представлені закуски і салати як для повсякденного вживання, так і для святкових застілів.

Рецепти закусок, а також рецепти салатів в Україні займають особливе місце. Приміром, на святкові дні традиційно готується не тільки всім відомий російський варіант салату олів'є, а й такі салати, як вінегрет або буряковий салат з хріном. Останні страви особливо популярні в Україні, так як на українській землі вирощується велика кількість буряків, або, як його називають у народі, буряка. Так, вінегрет готується з крупно нарізаних кубиками варених буряків, картоплі і моркви, а також свіжої цибулі, горошку і солоних огірків. Іноді господині також додають в нього квашені яблука і квашену капусту. А буряковий салат з хріном за довгі роки свого існування зазнав одне серйозне втручання. Спочатку очищену буряк запікали (що, правда, продовжують робити при приготуванні класичного українського рецепту), сьогодні ж її піддають варінні. Надалі рослина нарізають тонкою соломкою, або, що зустрічається частіше, перетирають на тертці, збризкують оцтом і змішують із заздалегідь заготовленим соусом, що складається з хрону, сметани, оцту і цукру.

Існують як прості українські салати, які легко зробити собі на сніданок. Наприклад, салат з редису та огірків. Іноді його називають «ледачий салат» , так як його можна приготувати за якихось 5-10 хвилин. Всього-то й треба, що нарізати ці овочі тоненькими кільцями, присипати зеленою цибулею та кропом, так додати сметани. Деякі додають в нього ще й дрібно порізані або терті на крупній тертці варені яйця.

Дивіться кулінарні рецепти закусок і салатів на кулінарному сайті http://povarnya.com/

Кулінарні рецепти салатів можуть відрізнятися від будинку до будинку, але незмінним і загальним для них усіх залишається головний інгредієнт - любов, з якою вони готуються українками для своїх улюблених родичів і гостей. А якщо у вас виникнуть складнощі в питанні готування, ви зможете знайти рецепти салатів з картинками на нашому сайті povarnya.com !

Рецепти салатів і закусок будуть завжди актуальні, так як готуються вони швидко і здатні здивувати навіть раптово наскочили гостей. Українські закуски відрізняються не тільки простотою, але і поживністю. Не кажучи вже про те, що це просто смачно. Рибні рулети готуються всього 15 хвилин, але при цьому є чистим здоров'ям і гідною прикрасою будь-якого столу. Про користь риби всі ми знаємо з малого, як і користь інгредієнтів, з яких готується начинка такого рулету - суміші із зелені, часнику, чорного перцю і рослинного масла. А за якихось півгодини можна зробити чудові кульки з сиру. Сир мели ця м'ясорубкою і змішується з меленим перцем і яєчним жовтком, після чого отримана субстанція змішується зі збитим попередньо білком. Суміш скочується в кульки, які панірують і смажаться в олії.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)