Блог ► Реєстрація ТОВ ціна на українському ринку юридичних послуг

[ ]

Просмотров:367 Автор: Mane 19.04.2024, 06:56


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Цінова політика юридичних компаній при реєстрації ТОВ завжди була обговорюваною темою, особливо з урахуванням варіювання цін на дану послугу в різних регіонах. В цьому випадку удавана простота реєстраційної процедури якраз не є гарантією низької ціни, що обумовлюється цілою серією ключових моментів, що вимагають уваги. У даній статті ми розглянемо з чого складається ціна реєстрації ТОВ в серйозної юридичної компанії.

Дивіться детальніше з питання реєстрація ТОВ ціна http://www.regburo.com/registracziya-predpriyatij/registracziya-ooo/

Коли засновники ТОВ звертаються до юриста за наданням допомоги в реєстрації ТОВ вони вже як правило мають проект назви, орієнтовно становлять з чого складатиметься статутний капітал їх ТОВ, якими будуть види діяльності, як ТОВ буде функціонувати і яким органом управлятися, за якою адресою буде зареєстровано і тому подібне. Моментів, що вимагають уваги, тут настільки багато, що все за раз важко перелічити, а людям не має юридичної практики часто складно буде врахувати абсолютно всі необхідні законом деталі. Тим більше, що законодавча база регулююча реєстраційні процедури досить часто змінюється, що створює додаткову плутанину у непідготовлених людей, в той час як юрист завжди в курсі всіх змін і готовий до дії в потрібному напрямку. При цьому всі розуміють, що якщо до реєстрації ТОВ і підготовці установчих документів підійти поверхнево, то згодом це цілком може вилитися в серйозні неприємності під час перевірок ТОВ державними контролюючими службами.

Отже, завданням юриста при реєстрації ТОВ стає уважно простудіювати всі документи, в тому числі і Статут, переформулювати їх відповідно до букви закону і діючими нормами. Зрозуміло, що процес це серйозний і вдумливий, тому забудьте про реєстрацію ТОВ «за два дні», ці два дні потім можуть перетвориться в втрачені місяці в майбутньому. Консультаційна підтримка юриста також має істотне значення. Адже хто, як не він, допоможе вибрати необхідні види діяльності за КВЕД, найбільш підходящу під даний конкретний випадок форму оподаткування, допомогти з вибором і реєстрацією юридичної адреси (а де тільки не збираються реєструвати ТОВ підприємці, починаючи від сумнівних знімних квартир, де вже « базується »з десяток інших фірм, до своїх житлових квартир. Тому реєстрація ТОВ в серйозній компанії ніяк не може коштувати 500-800 гривень.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)