Блог ► Steelseries rival 700 gaming mouse

[ ]

Просмотров:848 Автор: kalina0234 20.04.2024, 09:38


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Що повинно бути в хорошій ігровій мишці? Якісний сенсор, зручна форма і бажано гарний дизайн. Ну, можна додати ще додаткові кнопки і ефектне підсвічування. У SteelSeries порахували, що цього недостатньо і додали змінні кабелі, змінне кришку, змінний бампер з ніком і змінний сенсор. А потім інженери увійшли в азарт і додали ще OLED-екран, вібромотор, але на цьому їх хтось зупинив, так що вони не встигли додати телефонний модуль. Так на світ з'явилася Rival 700 - мабуть, одна з найбільш нафаршированих ігрових мишей. Але давайте про все по порядку. Дизайн не можна назвати унікальним, але виглядає миша дорого і технологічно. Та й переплутати її з іншими буде складно, в першу чергу, завдяки дисплею.

Steelseries rival 700 огляд

Steelseries rival 700 огляд

Форма несиметрична, розміри середні, що оцінять ті, кому Rival 100 була маленька, а Rival 300 великий. Загалом, хороший варіант для середньої і великої руки. Тримати мишу найкомфортніше долонним або пальцевим хватом. Стиль кіготь мені здався не дуже зручним через розміри і маси, важить мишка 135 грам. Верхня панель виконана під карбон, при бажанні її можна замінити на глянсову або з софт-тач покриттям. Тільки ось додаткових панелей в комплекті немає, їх треба купувати окремо.

миша steelseries rival 700

Миша steelseries rival 700

Логотип і колесо прокрутки, традиційно, мають регульовану RGB-підсвічування. Боковини прогумовані, матеріал більш жорсткий, ніж на інших моделях, але свою функцію виконує - мишка з руки не вислизає. І за заявами виробника покриття злазити не буде. На торці є гумовий бампер, він теж знімний, якщо є 3D-принтер, його можна кастомизировать, додавши, наприклад, свій нік. 3D-модель для друку можна завантажити на офіційному сайті.

характеристика steelseries rival 700

Характеристика steelseries rival 700

Основні кнопки матові і за відчуттями нагадує софт-тач пластик. По центру колесо прокрутки і кнопка перемикання DPI. На лівій боковині ще 3 функціональні кнопки, розміщені так, щоб виключити випадкові натискання. Хоча, до клавіші біля екрану навіть спеціально діставати важко. В іншому все продумано добре, кнопки мають чіткий поділ, краю скошені, є навіть спеціальні тактильні мітки, з яких легко переміщати палець до функціональних клавіш. Всього кнопок 7, використовуються микрики SteelSeries на 30 мільйонів натискань. Жорсткість ходу основних кнопок середня і залежить від розташування пальців - чим ближче до краю, тим м`якше.

Steelseries rival 700 інструкція

Steelseries rival 700 інструкція

Знизу розташовані три тефлонові ніжки і знімний модуль оптичного сенсора Pixart 3360 на 16,000 DPI. Навряд чи вам захочеться поміняти топовий сенсор, але в майбутньому, можливо, з'являться ще більш просунуті, поки ж окремо можна купити тільки лазерний Pixart 9800. Провід теж змінні. У комплекті їх два: короткий в гумовій оболонці і довший - в нейлонової. Якість виконання хороше. Роз'єм зроблений так, що в пориві пристрасті / страху / ненависті провід часом не висмикається. Для від'єднання потрібно натиснути на кнопку фіксатора.

Steelseries rival 700 настройка

Steelseries rival 700 настройка

OLED-екран - одна з унікальних особливостей цієї мишки. Він може відображати вашу картинку, нік, анімацію або ігрові дані, такі як: кількість патронів, статистику перемог, стан здоров'я, фраги, слова підбадьорення. Але основна функція дисплея все-таки декоративна, більшу частину всього краще дивитися на моніторі, не відриваючись від гри. Та й в повній мірі підтримуються тільки 3 гри: DOTA 2, CS: GO і Minecraft. Налаштувати індикацію в інших іграх поки не вийде. Куди корисніше вібромотор, який може повідомляти про кулдаун, що закінчуються патрони та інше. Силу, режим вібрації і типи сповіщень можна налаштувати у фірмовій утиліті. А для ігор, які не підтримуються, можна налаштувати оповіщення по таймеру, наприклад, через 20 секунд після натискання на кнопку з якоюсь здатністю, якої потрібно 20 секунд на відновлення. Там же можна регулювати RGB-підсвічування, настройки прискорення і уповільнення, переназначать кнопки і забивати макроси.

Steelseries rival 700 сенсор

Steelseries rival 700 сенсор

Профілі зберігаються безпосередньо в мишці, тому під час налаштування на одному комп'ютері все буде працювати і при підключенні до іншого. Але для сповіщень повинна бути встановлена фірмова утиліта. Профіль вибирається на самій мишці. Грати з такою мишкою зручно, розміри хороші, до маси швидко звикаєш. І найголовніше - сенсор, він тут крутий і працює на будь-якій поверхні. Так що у SteelSeries вийшла відмінна миша. Источник: https://wr-c.com/1151-2/




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)