Блог ► Танцювальні номери на Вашому святі

[ ]

Просмотров:971 Автор: marina 28.03.2024, 18:22


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Який захід можна назвати ідеальним?

Одні з критеріїв - це наявність продуманого сценарного плану, закінченість програми і, звичайно ж, наповнення вечора, де невід'ємною частиною, поряд з професійним ведучим, професійним звуком і діджеєм, живим музичним колективом і представниками оригінального жанру, є Танцювальний колектив. Наша компанія співпрацює з численними танцювальними колективами, які своєю пластикою, невтомною енергією, грацією і яскравими костюмами додадуть заходу чарівність і високу якість.

Танцювальні колективи працюють в різноманітних жанрах: - Російські народні, бразильський карнавал, циганський табір, східний танець живота, сучасні та клубні танці, бальні класичні номери. На Ваше свято можна запросити для виступу різні танцювальні колективи: шоу-балет, бальний дует, тріо або солістів-танцюристів. Як правило, шоу-програма обов'язково включає в себе танцювальний блок.

Зажегательный танцевальный коллектив на праздник http://maxking.com.ua/dance-groups/ с большим выбором танцевальных стилей

Танцювальні номери на Вашому святі можуть виконати:  

* Танцювальні колективи - будь-які хореографічні ансамблі, які виступають в сучасному стилі, молодіжні та дитячі колективи.

* Шоу - балет - естрадний балет з різними тематичними номерами - бразильське шоу, кан-кан, циганські, східні танці. * Етнічні хореографічні колективи, які виконують народні танці або стилізовані під народні.

* Танцівниця, виконуюча східний танець або танець живота - справжній сюрприз для гостей.

* Дитячі колективи і бальні пари зазвичай виступають на самому початку вечора, на етапі збору гостей, або як перебивки між різними за духом частинами вечора.  

Наприклад, між офіційною частиною і конкурсною програмою або лотереєю. Шоу-балет виступає зазвичай у перерві між танцями і конкурсами, в другій половині вечора.   Гонорар в даному випадку залежить від складу колективу і популярності танцювального напрямку. Як правило, шоу-програма обов'язково включає в себе танцювальний блок. Танцювальні номери на Вашому святі можуть виконати: танцювальні колективи - будь-які хореографічні ансамблі, які виступають в сучасному стилі, молодіжні та дитячі колективи.  шоу - балет - естрадний балет з різними тематичними номерами - бразильське шоу, кан-кан, циганські, східні танці.  етнічні хореографічні колективи, які виконують народні танці або стилізовані під народні. танцівниця, виконуюча східний танець або танець живота - справжній сюрприз для гостей. дитячі колективи і бальні пари зазвичай виступають на самому початку вечора, на етапі збору гостей, або як перебивки між різними за духом частинами вечора. Наприклад, між офіційною частиною і конкурсною програмою або лотереєю. Шоу-балет виступає зазвичай у перерві між танцями і конкурсами, в другій половині вечора.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)