Клубные новости

Блог ► Выступление Paul Van Dyk во Львове 21 сентября 2012 отменено

[ ]

Просмотров:828 Автор: ClubStyle 23.04.2024, 08:31


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция
http://qievdance.com

Заява організаторів: "21 вересня 2012 року у Львові на стадіоні« Арена-Львів »повинно було відбутися шоу одного з найвідоміших діджеїв світу - Paul van Dyk - в рамках його світового турне« Evolution ». Того, що організаторам вдалося досягти домовленості з менеджментом артиста, разом з Києвом, протягом останніх місяців радувало не тільки організатора - компанію «Qiev Dance», але так само артиста і його львівських фанатів.

Однак події, що відбулися у Львові в ніч з 23 на 24 серпня, внесли в наші плани свої корективи. Як ми всі знаємо, на захід іншого київського організатора - проект Godskitchen компанії Virus Music - не доїхав хедлайнер Армін ван Бююрен. І біда, напевно, навіть не в цьому. А в тому, що для львівських любителів танцювальної музики, які дуже не часто приймають подібні заходи у себе в місті, все це стало великим розчаруванням ...

Ми розуміємо, що ознаки нечесності організатора посилювалися ще й тим, що довгий час не оголошувався спосіб вирішення проблеми, і досі не названа нова дата виступу Арміна. За іронією долі, найбільше від даного неприбуття постраждала наша компанія - хоча ми не маємо ні прямого, ні непрямого відносини до заходу 23 серпня. Адже це сталося не з нашої вини.
Однак всі «камені» полетіли в нашу сторону: На жаль, Львівська публіка так і не змогла зрозуміти, що у неприбуття Арміна ван Бююрена були конкретні причини, на які ми, як організатори зовсім іншої події, ніяк не могли вплинути. І що в Києві є не одна компанія, яка організовує подібні заходи, і що дуже несправедливо переносити ситуацію з однієї компанії на іншу. Як результат так званого «протесту», який львівська публіка оголосила київським організаторам, за весь період з 24 серпня до 10 вересня ми продали всього близько 200 квитків! Крім цього, кожен день ми отримували безліч дзвінків в офіс компанії із запитами про повернення квитків і коментарями про те, що люди не вірять у приїзд нашого артиста теж.

Йшов час, продажу квитків практично зупинилися, а настрій людей при цьому не змінювався. У той же час, ми розуміємо, що Артист такого рівня не може виступати для порожнього залу. Крім цього, ми не можемо робити заходи у величезний збиток собі - який довелося б понести при такій катастрофічно низької відвідуваності. Тому сьогодні ми вирішили прийняти складне рішення про скасування даного заходу. Захід у Києві відбудеться, як і було заплановано раніше.

Спасибі всім тим, хто вірив у нас і встиг купити квитки! Придбані квитки на захід у Львові можна здати в період з 24 до 30 вересня або обміняти на квитки VIP-категорії на київський виступ Paul van Dyk 22 вересня. Заявки на повернення або обмін квитків приймаються електронною поштою на адресу info@qievdance.com, довідки за телефоном (044) 502-34-64. Офіс працює з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00.



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)