Блог ► Жива музика на свято. Як вибрати музичний колектив

[ ]

Просмотров:336 Автор: marina 20.04.2024, 14:11


★ Есть свой сайт? CallbackHub увеличит конверсию на 200%! ►


акция

Музика - ось, що головне для будь-якого свята, так влаштована чуйна людська душа, що їй необхідно розвернутися, вилити свої емоції в танці або пісні. Від музики, від її виконавців залежить, як пройде ваше весілля. Безперечно, жива музика на свято з хорошими виконавцями-професіоналами в тисячу разів краще записаної тим, що виконавці самі стають вашими гостями, вливаються в колектив, маючи в своєму розпорядженні до себе компанію, чуйно вловлюючи настрої та уподобання, намагаються зблизити гостей і згладити якісь незручності.

Щоб вибрати музичний колектив на торжество: ювілей, корпоратив, дитяче свято або весілля, сайт радить враховувати, в першу чергу, вік колективу і його специфіку. Подивіться газетні оголошення, спеціальні сайти, на яких представлені безліч виконавців всіх музичних жанрів від класичної музики до важкого року. В кінці-кінців, ви можете просто запитати своїх друзів і знайомих, кого з виконавців, який музичний колектив запрошували вони на своє торжество.

Любая живая музыка праздник http://maxking.com.ua/musicians/ с большим выборов музыкальных инструментов!

Чи задоволені були гості живою музикою, що і як виконували музиканти, що нового і цікавого внесли в проведення свята, дізнайтеся ціни, репертуар. Якщо ви вже визначилися з музичним колективом, зателефонуйте за номером, вказаним в оголошенні або на сайті. З'ясуйте, яка у них апаратура, чи можливо її розміщення в тому залі, де планується торжество, продумайте, як її помістити, щоб не загороджувати підхід до різних дислокациям. З'ясуйте який у цієї групи репертуар і режим роботи, чи зможуть вони приїхати на ваше свято в призначений час. Узгодьте все до дрібниць: місце, час, репертуар, час і місце відпочинку музикантів, кількість осіб. При виборі живої музики на торжество слід керуватися не тільки порадами рідних, близьких, друзів, популярністю музичного колективу, а й здоровим глуздом. Якщо це весілля, то необхідно з'ясувати у нареченого і нареченої, в якому стилі буде торжество. У людей бувають дуже різні і несподівані переваги, їм і повинен відповідати репертуар.

Якщо молода пара - обидва музиканти державної філармонії - вирішила, що їхнє весілля буде в стилі 19-го століття, відповідним буде і оформлення залу, і музика більше повинна тяжіти до класичної або популярною, а ось музика в стилі Hard Rock на цьому весіллі зовсім недоречна , і навпаки. Неможливо собі уявити звучання класичної музики на весіллі рокерів, які відзначають свято в своєму стилі і в своєму колі друзів-рокерів. Важливу роль у взаєморозумінні музикантів і колективу торжества має вік людей, як музикантів, так і компанії. Не дивуйтеся, а краще подумайте, якщо люди поважного віку відзначають ювілей - золоту або платинову весілля, чи буде їм приємно слухати пісні музикантів юного віку, не здатних зрозуміти всю гаму почуттів, які вони відчувають після довгих років спільного життя? Напевно, вони будуть задоволені тільки в тому випадку, якщо це музична група рідного онука чи онуки. І навпаки, компанія молодих людей, що святкує студентський випускний, знайде спільну мову з молодим музичним колективом, який цілком розуміє, яку пісенну і танцювальну музику воліє сучасна молодь.

Що потрібно враховувати при виборі живої музики на свято Слід враховувати не тільки характер, але і зміст пісенного репертуару. Наприклад, в День всіх закоханих повинні звучати пісні про кохання і дітей, про родичів і друзів, про довгого подружнього життя, про вірність і борг. Слова пісень повинні стати своєрідною емоційною установкою на взаємну любов, довге і щасливе сімейне життя, подолання життєвих труднощів, адже те, що ми чуємо в піднесеному, емоційному стані, міцно засвоюється нашим підсвідомістю. Тут не повинно бути ніяких провокаційних пісень, про тяжку долю, тюремному ув'язненні, розставання, людської підлості, брехні.

Природно, якщо у вас дитяче свято, повинні звучати радісні пісні про дружбу, про любов, про матерів, батьків, бабусь, сестер, братів. До місця буде згадати хороводні традиції, коли пісню не просто слухають і співають, а роблять якийсь ритуал, в ігровій формі, адже діти дуже рухливі люблять грати і танцювати, співати хором. На будь-якому торжестві для створення атмосфери загальної любові і веселощів жива музика і її пісенний репертуар повинні складатися з улюблених і популярних пісень, відомих більшості, щоб люди могли їх підспівувати. Це запорука того, що вони будуть легко і невимушено спілкуватися між собою, веселитися від душі. Тільки свято з живою музикою, що виконується справжніми професіоналами, досвідченими музикантами, з правильно підібраним репертуаром, з продуманими до дрібниць нюансами, запам'ятається надовго вашим гостям і вам. Щасливого вам свята, найживішою і приємної музики, що запам'ятовується на все життя веселого торжества.




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Автор: Теги:
 

Модуль не активизирован (module is not installed)