АфишиАфиша Киев

2012 » Июль » 14 - Global Gathering 2012 Ukraine Kiev 14-07-2012 Киев, Чайка

Просмотров:1222 Автор: ClubStyle 25.04.2024, 13:53


Добавь мероприятие в закладки


14 липня на аеродромі "Чайка" вже в шостий раз відбудеться цей грандіозний британський музичний фестиваль під відкритим небом! І нарешті настануть ті самі 16 годин свободи, літа, музики і танців, яких так чекають всі шанувальники денс музики цілий рік, починаючи відразу ж після завершення попереднього Global Gathering.

Наш Global Gathering - найбільший за складом серед одноденних фестивалів у СНД. В цьому році ВІРУС Music з гордістю представляє лайн-ап з декількох десятків провідних діджеїв світу у всіх основних напрямках танцювальної музики, в числі яких 22 іноземних артиста!

Чейз і Статус LIVE (Чейз енд Статус Лайв) - вперше в Україні!

Очолить лайн-ап головної сцени Чейз і Статус LIVE, лондонський дует з 10-річною історією успіху і двома сольними альбомами, останній з яких став двічі платиновим і 35 тижнів протримався в Top 40 Великобританії! Одні з найбільш затребуваних і продаваних музичних колективів Великобританії. Номінанти на звання кращого британського гурту (Кращий британський 2011), володарі безлічі нагород, в числі яких п'ять від барабана і бас Awards.

У числі їх фанів - Snoop Dog, Jay-Z і Pendulum. Їх музику грають все бейс артисти планети: від drum'n'bass батьків Andy C і Hype до дабстепа гуру Skream і N-Type. А кожен їх реліз потрапляє в гарячу ротацію на BBC Radio 1 і сотні інших радіостанцій по всьому світу.

Чейз і Статус LIVE - це виступ гурту музикантів і вокалістів - вибухова суміш ламаних ритмів, справжнього рок-драйву і неймовірною енергії кожного з учасників на сцені!

Переважна більшість їх перфомансів розпродається повністю ще задовго до старту - будь то Великобританія, Європа, США чи Японія. Сьогодні вони насилу встигають знаходити час у своєму щільному гастрольному графіку для створення третього альбому, якого з нетерпінням чекає весь світ!

Зустрічайте! Вперше в Україні! Хедлайнери нашого Global Gathering 2012 - Chase & Статус LIVE!


  Gareth Emery (Гарет Емері)

Гарет Емері - один з наймолодших транс діджеїв верхівки DJ Mag Top-100, володар престижної 13-й позиції. Автор безлічі хітів і власник власного лейблу Гаруда та однойменної серії вечірок, які проходять в Манчестері, а в 2012-м підкорюють космічне Майамі.

У 2010 році він став автором гімну британського Global Gathering, а в 2012-му ми знову з нетерпінням очікуємо його в Україну!
  Afrojack (Афроджек)

Йому всього 24, а він вже займає 7 рядок в DJ Mag Top100, отримав Grammy за ремікс на хіт Мадонни Revolver, написаний спільно з David Guetta, і усправляет власним лейблом.

Afrojack - нова зірка світового денс небосхилу, будинок діджей і продюсер з Голландії, завсідник найпрестижніших рейтингів і чартів. Його музику можна почути в кожному куточку планети, а його перфоманси - застати на кращих глобальних івентах.

Він не просто слід стандартам якості саунду - він створює їх сам. І 14 липня ми зможемо переконатися в цьому особисто. Afrojack - на нашому Global Gathering!
  Ferry Corsten (Феррі Корстен)

Голландський суперстар, один з найбільш шанованих діджеїв і продюсерів планети. Автор хітів на всі часи, творець одного із найпопулярніших денс радіошоу Corsten Countdown в і засновник двох культових лейблів цунамі і Flashover!

Сьогодні на рахунку артиста 4 сольних альбоми і більше 20 різних престижних нагород. Він пише музику разом з Tiesto і Armin Van Buuren, і випускає ремікси на Duran Duran, Faithless, Moby, Public Enemy і U2. У 2006-му він удостоївся честі прийняти участь в урочистій церемонії відкриття Олімпіади в Турині.
  Sander Van Doorn (Сандер ван Дорн)

Хіт-мейкер, музичний трендсеттер, ідейний натхненник та один із головних музичних героїв сучасності. Власник супер успішного лейбла Doorn Records, провідний радіошоу Ідентичність і творець оригінального клубного концепт-шоу заходу до Doorn. Автор двох сольних альбомів і незліченної кількості хітів, які прикрашають арсенал практично кожного діджея!

Сандер - один з найбільш очікуваних артистів на фестивалях в Україні. Цього року на нашому Global Gathering ми знову разом піднімемо руки, вітаючи улюбленого діджея!
  Dash Berlin (Даш Берлін)

Природжений музикант і діджей з Голландії! Всього за 6 років своєї кар'єри він злетів до захмарних висот і сьогодні займає 8-ий рядок в найпрестижнішому глобальному рейтингу DJ Mag Top100!

Джеффрі Сітруа - власник лейбла Aropa в складі Armada Music і автор десятків хітів, які із задоволенням грають провідні діджеї і наспівує публіка по всьому світу.

Другий сольний альбом Dash Berlin з трендовим назвою # musicislife уівдел світ 27 квітня. А 14 липня ми з нетерпінням чекаємо його на нашому Global Gathering!
  Gui Boratto (Гі Боратто) - вперше в Україні!

Легенда з Бразилії, музикант з 20-річним стажем. Архітектор і неперевершений майстер продакшну, на рахунку якого 3 студійних альбоми, близько 40 синглів і ремікси на Faithless, Moby, Massive Attack і Pet Shop Boys.

Його музика виходить на культових лейблах Kompakt, Warp, Toolroom і Plastic City, а його ім'я прикрашає лайн-апи кращих глобальних фестивалів і шоу. І будьте впевнені - на «Чайці» під його виступ ніхто не зможе встояти на місці! Не пропустіть! Gui Boratto - вперше в Україну, на нашому Global Gathering!
  Marco Bailey (Марко Бейлі)

Кращий техно діджей Бельгії, музикант на стику техно, мінімал і хаус саунду. Марко Бейлі - частий гість світових фестивалів, завсідник іспанського космічної та інших провідних клубів планети. Воістину легендарний діджей і продюсер, на чию загадкову музику просто неможливо не закохатися! 14 липня сет Марко Бейлі стане справжньою техно-родзинкою Global Gathering.
  DJ Hell (Діджей Хелл)

Global Gathering завжди об'єднує артистів різних поколінь. Поряд з героями 21 століття тут виступають справжні класики електронної музики. 2 вересня йому виповниться 50 років! Але він і не думає спочивати на лаврах.

DJ Hell - невпинний творець, людина мистецтва, душа німецького техно. Діджей з майже 35-річним стажем, один зі світових піонерів електронної музики і творець техно-імперії Міжнародний Deejay Gigolo. Успіх супроводжує його всюди і завжди! Зустрічайте всесвітню легенду техно на Global Gathering - DJ Hell!
  W & W (Дабл-Ю енд Дабл-Ю)

Голландський транс дует, який всього за 5 років став одним з провідних проектів на світовій арені денс! З першого ж треку їхню музику грають Armin Van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten і Markus Schulz.

За останній рік W & W випустили супер успішний дебютний альбом і запустили в складі Armada Music власний лейбл. Піднялися на 36-у сходинку в DJ Mag і стали авторами гімну світового туру ASOT 550! Сьогодні весь світ з інтересом стежить за розвитком їхнього успіху, а ми знову зустрічаємо їх на нашому Global Gathering!
  JAGUAR навичок (Джагуар Скіллс)

У минулому році він вперше виступив в Україну - на п'ятому, ювілейному Global Gathering! Його перфоманс став, мабуть, найпотужнішим сюрпризом фестивалю і зібрав просто неймовірну кількість позитивних відгуків!

В 2012-м самий таємничий ніндзя-діджей галактики, Jaguar навички повертається на Global Gathering, щоб знову підірвати танцпол своїм карколомним МЕШ-ап міксом і відзначитися в числі найяскравіших артистів фестивалю. Ти повинен це бачити!
  Майкл Вудс (Майкл Вудс)

Британець, закоханий в музику з трьох років. Ударник в Лондонському симфонічному оркестрі та діджей на перших британських рейвах. У 2000 році він потрапив на 1-е місце у Великобританії Club Chart з першим же своїм релізом! А трек Кафе дель Мар став найвідомішою чіл-аут композицією в світі саме завдяки його реміксу.

Майкл Вудс - резидент легендарного Міністерство звуку і Cream Amnesia в ночі на Ібіці. Його виступи прикрашають провідні денс фестивалі планети, а його унікальний саунд - Треклист Tiеsto, Armin Van Buuren, David Guetta та інших іменитих діджеїв.
  Orjan Нільсен (Орьян Нільсен)

Норвезька музикант і діджей Armada Music. У минулому році він випустив дебютний альбом і об'їхав з гастролями неймовірну кількість країн!

А в 2012-м випустив спільний трек з Арміном і став частиною світового туру ASOT 550, а його робота Амстердам озвучила офіційний відео-репорт київського шоу. 14 липня на Global Gathering кількість його фанів збільшиться ще на кілька тисяч!
  NICKY Ромеро (Ніки Ромеро) - вперше в Україні!

У 2009-му, коли Ніккі було всього 20, про нього дізналася вся планета - настільки вдалим виявився його МЕШ-ап на суперхіт Гетті Коли любов бере на себе.

Сьогодні Ромеро один за іншим пише суперхіти і випускає ремікси на Мадонну, Green Velvet і David Guetta. Його музику грають тисячі діджеїв по всій планеті. А першим релізом лейблу Девід Гетта стала його спільна робота з Ніккі Ромеро - Метрополіс! 14 липня ВІРУС Music приєднає Україна до списку країн, які можуть похвалитися, що танцювали під сет Ніки Ромеро!
  Super8 & TAB (Супер8 енд ТЕБ)

Треки цього фінського транс-дуету отримують вищі оцінки від музичних критиків журналів Mixmag і DJ Mag. Практично всі топові трансові діджеї світу в захваті від їхньої музики. Такі легенди, як Ferry Corsten і Paul Van Dyk запрошують їх для запису реміксів на свої хіти.

14 липня на Global Gathering Super8 & Tab змусять тисячі рук піднятися до неба своїм найчистішим інструментальним трансом! Приєднуйся!
  Висока контрастність (Хай Контраст) - вперше в Україні!

У лютому 2012 він випустив уже 4-й альбом на Hospital Records, одному з найвідоміших лейблів у світі. Артист з вищої ліги світової drum'n'bass сцени, шановний артистами всіх стилів електронної музики. Адже далеко не кожному вдасться представити drum'n'bass бачення робіт від Eric Prydz, Axwell і Адель і випустити хіт спільно з Tiesto і Underworld!

14 липня на нашому Global Gathering - власною персоною, High Contrast!
  CAMO і Krooked (Камо енд Крукд)

Камо енд Крукд - австрійський дует, володарі відразу трьох престижних нагород і барабан Bass Arena Awards 2011: кращий продюсер, кращий відео і кращий альбом за їхній другий альбом.

Вони об'єдналися 5 років тому, і з тих пір більшість їх робіт отримує підтримку від головних героїв світової drum'n'bass сцени. Їхня музика виходить на найбільших саунд лейблах, регулярно потрапляє в ротацію BBC Radio 1 і в топи всіляких чартів!
  Netsky (Нетскай)

23-річний рідкий фанк діджей і продюсер з Бельгії. Автор всесвітньо відомих drum'n'bass хітів і офіційних реміксів на маятник, аудіо Хулігани, Plan B, Руско і шведський House Mafia.

У 2009 році він приєднався до Hospital Records. А в 2010-м випустив свій дебютний альбом і записав мікс для BBC Radio 1. Сьогодні його ім'я знає вся планета, а зустріти його з перфомансом можна де завгодно - від Британії до Австралії і від Європи до США.

В кінці червня Нетскай випускає свій другий сольний альбом, і вже в липні представить його на Піратська Станція етап нашого Global Gathering!
  Алан Фітцпатрік (Алан Фіцпатрік)

Британський техно музикант Алан Фіцпатрік за 4 неповних роки своєї кар'єри перетворився з багатообіцяючого новачка у високо шанованого колегами по техно-сцені артиста. У 2010 році він випустив дебютний альбом на лейблі Адама Бейера Drumcode, а в 2011-м про нього заговорив увесь світ. BBC Radio 1 запросили його для запису листопадового Essential Mix, а його трек Moon Palace удостоївся звання Essential New Tune.
  SHOGUN (Шоган) - вперше в Україні!


Майстер трансових мистецтв із США, перший артист азіатського походження, підписаний на Armada. Його трек Skyfire, виданий на цьому лейблі, багато тижнів поспіль заслужено тримався на верхівках чартів трансових діджеїв і танцювальних радіостанцій.

Ремікси Шогана на Арміна ван Бюрена і Надю Алі грають Ferry Corsten, Paul Van Dyk, Gareth Emery і Markus Schulz. Зараз його сміливо можна назвати висхідною зіркою світової транс-музики.

Завдяки нашому фестивалю, Shogun вперше виступить в Україну і подарує нам дивовижне музичне подорож!
 
  Jaytech (Джейтек) - вперше в Україні!

Флагман легендарного лейбла Anjunadeep, синонім того, що називається «красивий прогрессив». Його унікальний сонячний саунд однаково прекрасно звучить як в розумних сетах Саша, так і на вибухових стадіонних шоу Над & Beyond.

Його компіляції двічі потрапляли на 1-е місце в денс чарті на Itunes, а гастрольний графік охоплює найбільші фестивалі та майданчики світу. Зустрічайте ще одну прем'єру від ВІРУС Music і Global Gathering - Jaytech! Вперше в Україні!
  Paul Thomas (Пол Томас)

Британський представник світової еліти хаус музики, резидент Godskitchen і Global Gathering. Музика Пола Томаса виходить на іменитих лейблах і регулярно потрапляє на вершини чартів. Він - автор офіційних реміксів на треки Underworld, Basement Jaxx, Deadmau5 і Chicane.

«Я дуже люблю виступати в Україну! Тут публіка дійсно любить танцювати, потужно реагуючи на кожен трек. Так що я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на Global Gathering! »
  CHRISTIAN CAMBAS (Крістіан Камбас)

Один з провідних денс артистів Греції, техно діджей і продюсер з класичною музичною освітою. У 2005-му він став першим грецьким діджеєм в престижному рейтингу DJ Mag Top-100. З релізами на таких потужних лейблах, як Bedrock Джона Дігвіда і 1605 Юмека, а також на культових Great Stuff і Toolroom, Крістіан, поза всяким сумнівом, є однією з найпомітніших фігур на світовій техно арені.

Українська сторона лайн-апу нашого Global Gathering традиційно включає імена вітчизняних ТОП-діджеїв і самі затребувані дійові особи денс сцени країни: Spartaque, Omnia, ІРА, Tapolsky & VovKING футів O.Torvald LIVE, Marika Rossa, Lutique, Chief_MC, Slava Flash Соня, Кирило Doomski, Happy Hour, Макс Freegrant, Смаїл, Dart Rayne, вапно Малюк, Вікі Sky і Олег Костянтинович

Наш фестиваль Global Gathering широко відомий своєю безпрецедентною атмосферою. І багато в чому - завдяки кожному з вас. Публіку Global Gathering в Україну діджеї щорічно відзначають як саму божевільну і енергійну!

Дивись перший сюжет Global TV 2012 і переконайся в цьому зі слів Арміна ван Бюрена і Маркуса Шульца! До зустрічі на Global Gathering ;)
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)