АфишиАфиша Киев

2011 » Октябрь » 16 - Супердискотека 90-х

Просмотров:1141 Автор: ClubStyle 27.04.2024, 00:24


Добавь мероприятие в закладки


Ще один дебют в Україну здійснить російським бренд.

Організатор Sensation, Global Gathering і Armin Only в Україну, компанія VIRUS Music, спільно з російським «RADIO RECORD» 16 жовтня представить дебют легендарного ретромегаденса «Супердискотека 90-х».

Подія відбудеться у київському Палаці Спорту і залучить близько 10 000 чоловік.

«Супердіскотека 90-х» - це не просто великий концерт музичних зірок, а й машина часу, яка перемістить всіх глядачів в яскравий світ символів і персонажів 90-х.

Кожен, чиї дитинство та молодість припали на 90-е, напевно носив модні шмотки (лосини і варенки), жував Turbo і Love is, грав на приставках Dendy і Sega, пив Инвайт або Юпі, і пам'ятає діскачі в школі і в таборі, на яких ставили «Руки вгору!» і «Scooter».

А тепер уявіть, що все це на один вечір можна повторити! У десятках інтерактивних зон відвідувачі «Супердіскотекі 90-х» знову будуть рубатися в «танчики» і Супер Маріо, стрибати в «резиночку» і «класики», надінуть піонерські галстуки і модні шмотки від фарцовщиків, будуть випалювати з учителем праці, обмінюватися вкладишами і вправлятися у влучності і спритності на тих самих радянських ігрових автоматах: Морський бій, Тир, Баскетбол і багатьох інших. Сам Льоня Голубков приїде 16 жовтня, щоб продати свої акції МММ - за рублі або купони.

На «Супердіскотеке 90-х» тисячі людей будуть стрибати під улюблені хіти та підспівувати своїм кумирам тих часів! Відвідувачі цієї події - як молодь віком 18-24 років, так і більш доросла публіка, яка ще не розучилася відриватися.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)