АфишиАфиша Киев

2012 » Сентябрь » 7 - Tiesto Club Life (Тиесто Клаб Лайф) Киев МВЦ

Просмотров:1426 Автор: ClubStyle 16.04.2024, 11:11


Добавь мероприятие в закладки


Tiesto Club Life Kiev 2012| Тиесто Клаб Лайф Киев 2012 МВЦ

7 вересня у столичному Міжнародному виставковому центрі виступить найвідоміший і впливовий діджей планети - Tiеsto!

Виступ відбудеться в рамках світового туру Tiesto Club Life (назва популярного на всіх континентах щотижневого авторського радіошоу). Крім самого Tiesto, VIRUS Music представить сети голландців Hardwell і Allure, а також українських артистів: Omnia, IRA 'і Max Freegrant.

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ:
СТАНДАРТ: 249 грн.
VIP: 399 грн.

Tiеsto (Тієсто)

Tiesto вже протягом багатьох років є світовою суперзіркою в сфері шоу-бізнесу. Він співпрацював з такими поп-артистами, як Брітні Спірс, Мадонна, Radiohead і Basta Rhymes Випустив обмежену серію одягу під брендом Armani Exchange, виступив на відкритті Олімпійських ігор в Афінах, було обрано офіційним посланцем миру в боротьбі з ВІЛ / СНІД в рамках руху Dance4Life . Tiesto - офіцер Помаранчевого ордена, отриманого з рук королівської сім'ї Нідерландів, тричі кращий діджей планети в рейтингу DJ Mag, тричі найкращий за версією IDMA і володар ще більше 10 нагород, як кращий діджей світу в різних престижних рейтингах.

В опитуванні від британського журналу Mixmag Tiesto визнаний кращим діджеєм всіх часів і народів. Його воскову фігуру, на якій він зображений під час діджей-сети, можна знайти в Музеї Мадам Тюссо в Амстердамі. Щороку він дає більше ста виступів по всьому світу, заробляючи при цьому понад $ 20 мільйонів (за даними Wall Street Journal) і переміщаючись на власному літаку. У 2012-му Tiesto потрапив в ТОП-100 найвпливовіших знаменитостей на планеті за версією журналу Forbes!
І це далеко не повний перелік заслуг і досягнень зоряного артиста.
 
HARDWELL (Хардвелл) - вперше в Україні!

Голландський діджей і Хітмейкер, володар безлічі нагород, власного лейбла і радіошоу. Прямо зараз 24-річний Хардвелл знаходиться на стрімкому злеті своєї кар'єри. Він виступає на танцювальних фестивалях по всій планеті.

Його спільний трек з Tiesto зайняв 1-е місце з продажу в найбільшому музичному магазині Beatport, а ремікси на роботи Fedde le Grand, Armin van Buuren, Bob Sinclar, Steve Angello, Martin Solveig, Gareth Emery і багатьох інших один за іншим потрапляють в танцювальні чарти і плейлисти провідних діджеїв світу.

В минулому році Хардвелл дебютував в найавторитетнішому діджей рейтингу планети DJ Mag TOP-100 і відразу зайняв 24-у строчку.
 
ALLURE (Алюр) - вперше в Україні!

В минулому - це один з творчих псевдонімів Tiesto, під яким його музика видавалася з 1998-го.

Сьогодні - це команда з 4-х артистів, серед яких фронтмен проекту діджей David van den Hurk і сам Tiesto, в ролі виконавчого продюсера.В 2011 році після 3-річного мовчання відбулося гучне повернення проекту Allure на сцену - випуском альбому під назвою Kiss from the Past, записаним за участю вокалістів JES, Emma Hewitt і Christian Burns.

У новому перевтіленні всього за рік Алюр вже встиг відвідати з виступами більшість танцювальних столиць світу.

Київське шоу 7 вересня стане для Алюр дебютом в Україну.

Дмитро Феліксов (генеральний директор VIRUS Music):

<< Тієсто - це, якщо хочете, Мадонна від світу електронної музики. Уже багато років він користується в Україну величезною популярністю, тут у нього сотні тисяч відданих фанатів. Тому ми особливо раді включити Київ у його світовий тур
Теги:
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 

Модуль не активизирован (module is not installed)