[ ]

Многофункциональный гусеничный робот

Многофункциональный гусеничный робот

Многофункциональный гусеничный робот от Owirobots – это оригинальный детский конструктор, который просто невозможно упустить из виду, если в вашем доме живет юный поклонник разнообразных игрушек-трансформеров.

Автор: Daizy от 18.10.2016 23:07, посмотрело: 1193


 

Як вибрати лімузин

Як вибрати лімузин

Весілля - це дуже відповідальний крок у житті молодят, підготовка до торжества - справа не з легких, адже кожен етап потрібно продумати до дрібниць. Не виняток і весільний кортеж: багато хто воліє незаморачіваться і взяти звичайну машину, але романтично налаштовані нареченої неодмінно наполягають на присутності лімузина. Вже багато років цей автомобіль вражає своєю шикарністю, місткістю і красою, так що багато хто не уявляє свого весілля без лімузина.

Автор: marina от 12.10.2016 11:14, посмотрело: 1006


 

Прокат авто на весілля

Прокат авто на весілля

Машина на весілля повинна бути замовлена ​​приблизно за місяць-півтора до події. І далеко не факт, що за один-два тижні вдасться підібрати і замовити вподобаний автомобіль, особливо, якщо автомобіль білого кольору.

Автор: marina от 12.10.2016 11:08, посмотрело: 420


 

Оренда мікроавтобуса та автобуса на весілля

Оренда мікроавтобуса та автобуса на весілля

Один з випадків, коли вам просто необхідна оренда автобусів, весілля - захід, для організації якого вам потрібно вирішити безліч питань. Оренда автобуса на весілля - це прекрасний спосіб вирішити проблему доставки гостей, як до місця проведення торжества, так і додому після свята. Широкий асортимент транспортних засобів дозволяє вам підібрати саме той транспорт, який оптимально вам підійде, наприклад, для невеликої церемонії досить взяти в оренду мікроавтобус. 

Автор: marina от 12.10.2016 11:05, посмотрело: 956


 

Танцювальні номери на Вашому святі

Танцювальні номери на Вашому святі

Одні з критеріїв - це наявність продуманого сценарного плану, закінченість програми і, звичайно ж, наповнення вечора, де невід'ємною частиною, поряд з професійним ведучим, професійним звуком і діджеєм, живим музичним колективом і представниками оригінального жанру, є Танцювальний колектив.
Наша компанія співпрацює з численними танцювальними колективами, які своєю пластикою, невтомною енергією, грацією і яскравими костюмами додадуть заходу чарівність і високу якість.

Автор: marina от 12.10.2016 10:59, посмотрело: 975


 

Співак на свято

Співак на свято

Свято - це день особливий, не схожий на інші. Ця подія, що дозволяє відволіктися від буденних справ і проблем, провести день інакше, безтурботно і весело, в колі близьких людей. Формат свята може бути вельми різноманітним, відзначати можна подія загальне, державного масштабу, або ж сімейне торжество, ювілей або день народження. Можливо, це корпоративний захід або святкування вдалої оборудки.

 

Автор: marina от 12.10.2016 10:44, посмотрело: 964


 

Жива музика на свято. Як вибрати музичний колектив

Жива музика на свято. Як вибрати музичний колектив

Музика - ось, що головне для будь-якого свята, так влаштована чуйна людська душа, що їй необхідно розвернутися, вилити свої емоції в танці або пісні. Від музики, від її виконавців залежить, як пройде ваше весілля. Безперечно, жива музика на свято з хорошими виконавцями-професіоналами в тисячу разів краще записаної тим, що виконавці самі стають вашими гостями, вливаються в колектив, маючи в своєму розпорядженні до себе компанію, чуйно вловлюючи настрої та уподобання, намагаються зблизити гостей і згладити якісь незручності.

Автор: marina от 12.10.2016 10:36, посмотрело: 338


 

Як вибрати ведучого на весілля

Як вибрати ведучого на весілля

Вибір ведучого на весілля невигідно відрізняється від вибору інших послуг тим, що є однозначно унікальним процесом. Адже, якщо постригтися або вимити автомобіль в наступний раз ми можемо і в іншому місці, то "переженилися" або переграти весілля точно неможливо.

Автор: marina от 10.10.2016 14:43, посмотрело: 695


 

Як вибрати аніматора на день народження

Як вибрати аніматора на день народження

Ваш малюк вже підріс, і хочеться подарувати йому такий день народження, щоб він усім запам'ятався надовго. Або ви просто губитеся в здогадах, як все влаштувати, щоб було цікаво і запрошеним гостям, і дуже сподобалося б імениннику. Аніматори на дитячий день народження - ось гідний вихід зі складної ситуації! Професіонали проведуть дитяче свято так, що дітки не один раз ще згадають такі веселощі.

Автор: marina от 10.10.2016 14:34, посмотрело: 633


 

Як організувати дитяче свято

Як організувати дитяче свято

Щоб дізнатися рецепт хорошого дитячого свята, спробуйте зробити просту річ - подумайте, який вогник, вечірка або день народження вам самим найбільше запам'ятався, коли ви були дитиною. Починаєте пригадувати? Що перш за все спливає в пам'яті? Шикарні страви? Дорогий сервіз? Ошатна господиня? Звичайно, ці деталі теж можуть промайнути на периферії, але навряд чи вони створили основне враження. Зате все обов'язково згадають сюрпризи та веселі ігри.

 

Автор: marina от 10.10.2016 14:25, посмотрело: 689


 
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 120 121 »
 

Модуль не активизирован (module is not installed)